Μινιατούρα της Aston Martin DB5 με κόστος αυτοκινήτου

Μινιατούρα της Aston Martin DB5 με κόστος αυτοκινήτου

Ακόμα και ο χώρος του μοντελισμού έχει το φανατικό του κοινό που είναι διατεθειμένο να πληρώσει το αντίτιμο ενός αυτοκινήτου για να αποκτήσει ένα αντίγραφο υπό κλίμακα υψηλής πιστότητας και ποιότητας όπως η Aston Martin DB5 που βλέπετε.

Aston_Martin_DB5
H Amalgam Collection είναι μια premium εταιρεία κατασκευής μοντέλων υπό κλίμακα η οποία έχει ιδιαίτερες σχέσεις με κορυφαίες μάρκες όπως η Ferrari, η Mercedes-Benz και η Aston Martin. Η τελευταία της δημιουργία της έχει να κάνει με μια θρυλική Aston Martin, την DB5 Vantage.
Η Amalgam Collection συνεργάστηκε στενά με την Aston Martin για να αντλήσει όσο περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, κατασκευάζοντας ένα αντίγραφο υπό κλίμακα με ακραία επίπεδα λεπτομέρειας.
Κλείσιμο
Η DB5 Vantage έχει κατασκευαστεί σε μέγεθος 1:8 και είναι περιορισμένης παραγωγής (199 μονάδες). Κάθε μοντέλο απαιτεί 500 ώρες για να κατασκευαστεί και έχει μήκος 55 εκατοστά. Το μεγαλύτερο ποσοστό του υλικού που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το CNC αλουμίνιο, ενώ χρησιμοποιήθηκε επίσης ανθρακόνημα, λάστιχο και μέταλλο σε διάφορα σημεία του μοντέλου. Οι πόρτες, το καπό και το πορτμπαγκάζ είναι ανοιγόμενα, ενώ οι λεπτομέρειες στον εξακύλινδρο κινητήρα είναι εκπληκτικές.Η Amalgam Collection θα ετοιμάσει δύο εκδόσεις, μια Bespoke και μια Limited Edition με διαφορετικές τιμές. Η Limited Edition κοστίζει 19.700 ευρώ και η Bespoke Edition ανεβαίνει στα 25.500 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης