Πρεμιέρα για την Mercedes-Maybach EQS SUV

Πρεμιέρα για την Mercedes-Maybach EQS SUV

H Mercedes-Maybach παρουσίασε την ηλεκτρική ναυαρχίδα της στην κατηγορία των SUV εκπλήσσοντας για ακόμα μια φορά με την κορυφαία premium υλοποίηση.

mercedes_maybach_eqs_suv
Η Mercedes-Maybach EQS SUV κάνει το επίσημο ντεμπούτο της με την ευκαιρία διεξαγωγής της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης διοργάνωσης καθώς οι Κινέζοι είναι από τους καλύτερους πελάτες για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Στο αμάξωμά της, η Mercedes-Maybach EQS SUV έχει τη χαρακτηριστική διχρωμία των μοντέλων Maybach και μικρές διαφορές συγκριτικά με τη Mercedes-Benz EQS SUV, οι οποίες αφορούν στη μάσκα -και συγκεκριμένα στην εμπεριεχόμενη γρίλια- και στα εκεί φωτιστικά σώματα.
Στο πλάι, είναι εμφανής η χρωμιωμένη λωρίδα η οποία διατρέχει τα παράθυρα, ενώ στην πίσω κολώνα του αμαξώματος υπάρχει το ιστορικό έμβλημα της Maybach. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, οι διαφορές έγκεινται επίσης στα εκεί φώτα (τα οποία έχουν διαφορετική φωτιζόμενη κίνηση όταν ανάβουν) και στον προφυλακτήρα.
Οι κυριότερες αλλαγές στη Mercedes-Maybach EQS SUV αφορούν στο εσωτερικό της, όπως είναι αναμενόμενο. Το αυτοκίνητο δεν έχει επιμηκυσμένο μετατρόχιο (φτάνει τα 3.210 χλστμ.) αλλά είναι τετραθέσιο κάτι που επιτρέπει την μεγαλύτερη άνεση των πίσω επιβατών, κυρίως αυτών.
Στο ταμπλό, υπάρχει η μεγάλη οθόνη «MBUX Hyperscreen», το δέρμα nappa που καλύπτει όλο το εσωτερικό είναι βαμμένο με τη χρήση φυτικών ουσιών, το ηχοσύστημα είναι κορυφαίο και το επίπεδο εξοπλισμού υπερβαίνει αυτό που μπορεί να έχει κάποιος στην Mercedes-Benz EQS SUV.
Κλείσιμο
Επίσης, ο ιδιοκτήτης μπορεί να διαμορφώσει τα υλικά και τον χρωματισμό τής νέας Mercedes-Maybach EQS SUV σε συνεργασία με τους απόλυτα εξειδικευμένους τεχνίτες του τμήματος «Maybach Manufaktur». Τέλος, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση του καινούργιου μοντέλου είναι ρυθμισμένη να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, ενώ το εσωτερικό είναι ακόμα πιο ήσυχο και απομονωμένο από τους εξωτερικούς θορύβους χάρη στην καλύτερη ηχομόνωση.
Η Mercedes-Maybach EQS 680 SUV διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες μέγιστης συνδυαζόμενης ισχύος 658 ίππων και μέγιστης συνδυαζόμενης ροπής 950 Nm. Όπως ανακοινώθηκε, το αυτοκίνητο επιταχύνεται από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητά του περιορίζεται στα 210 χλμ./ώρα. Έχει μπαταρίες ιόντων λιθίου ενεργειακής χωρητικότητας 108,4 kWh οι οποίες δίνουν στο αυτοκίνητο μια μέγιστη θεωρητική αυτονομία 600 χλμ. (κατά WLTP). Σύμφωνα με τη Mercedes–Maybach, αυτές μπορούν να φορτίσουν σε παροχή έως 200 kW από το 20%-80% σε 31 λεπτά της ώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης