Το μοναδικό Renault 5 GT

Το μοναδικό Renault 5 GT

Με λιγότερα από 10 χιλιάδες ευρώ, μπορεί να αποκτήσει κανείς ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι με ιδιαίτερη αισθητική και μάλλον καμία χρησιμότητα...

221128141814_Renault-5-GT-1987-pick-up-wide-body-Ebay-1
Το κυριολεκτικά κακόμοιρο Renault 5 GT, έχει και body kit που του δίνει ένα μεγαλύτερο σε πλάτος αποτύπωμα.

Ένα από τα πιο περίεργα αλιεύματα στο eBay, που μέχρι στιγμής έχει φτάσει σε τιμή λίγο κάτω από τα 10 χιλιάδες ευρώ. Βασισμένο σε Renault 5 δεύτερης γενιάς (1987) αλλά με εκτενείς επεμβάσεις τόσο στην καμπίνα όσο και στο αμάξωμα. Η πιο σημαντική επέμβαση, είναι φυσικά η μετατροπή του σε pick up

Στο πίσω μέρος, κάτω από το σκληρό κάλυμμα που σηκώνεται με αμορτισέρ, δεν υπάρχει και πολύς χώρος για αποσκευές- σίγουρα όμως είναι περισσότερος από τον τυπικό του R5. Ο ιδιοκτήτης, έχει μεριμνήσει όμως να βάλει ένα subwoofer για να υποστηρίξει το ηχοσύστημα της διθέσιας καμπίνας αλλά και μια μπάρα θόλων για να ενισχύσει την ακαμψία του αυτοκινήτου.



Η εκτέλεση των επεμβάσεων έχει γίνει μεθοδικά και με αρκετή λεπτομέρεια. Αυτό που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή τη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου, είναι το body kit.

Με ψεύτικους αεραγωγούς στο πλάι και λευκές ζάντες αλουμινίου Speedline 17 ιντσών από Renault Clio Williams, το αυτοκίνητο γίνεται αρκετά πρωτότυπο. Το αμάξωμα που έχει μαύρο ματ χρώμα, σύμφωνα με την καταχώριση στο eBay, έχει 183.465 χιλιόμετρα από τα οποία τα τελευταία δέκα χρόνια έχει κάνει μόλις 4.828 χιλιόμετρα, στο πλαίσιο εκδηλώσεων, που είναι μάλλον και η μοναδική χρησιμότητα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης