To Hyundai Ioniq 6 κυκλοφορεί με καμουφλάζ

To Hyundai Ioniq 6 κυκλοφορεί με καμουφλάζ

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 6 με αρκετό καμουφλάζ κατά την διάρκεια δοκιμών εξέλιξης.

Hyundai_Ioniq_6__3_
Η γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων της Hyundai θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια και όπως φαίνεται πλησιάζει η ώρα για την πρεμιέρα του Ioniq 6.
Το μοντέλο της Hyundai που θα ανταγωνίζεται απευθείας το Tesla Model 3, εντοπίστηκε έξω από ένα ξενοδοχείο στη Φινλανδία, όπου πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης σε πολικές θερμοκρασίες. Παρά το έντονο καμουφλάζ, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες.
Μπροστά το καμουφλάζ κάνει καλή δουλειά κρύβοντας τα στυλιστικά στοιχεία της Hyundai, με τα ανοίγματα να μας δίνουν πρόσβαση στους προβολείς που μοιάζουν με εκείνους του Ioniq 5. Από και κει πέρα υπάρχει μια εκτεθειμένη εμπρός κάμερα και μια θέση για αισθητήρες στο κάτω μέρος της μάσκας, ενώ με σχετική σιγουριά μπορούμε να πούμε πως οι διαστάσεις του, μοιάζουν αντίστοιχες με αυτές του Tesla Model 3.
Κλείσιμο

Η βάση του θα είναι η πλατφόρμα E-GMP που χρησιμοποιεί η Hyundai και στο Ioniq 5, γεγονός που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχει το ίδιο «πακέτο» ηλεκτροκινητήρων και μπαταριών. Η έμπνευση για τη σχεδίαση του Ioniq 6, είναι ξεκάθαρο πως προέρχεται από το πρωτότυπο Hyundai Prophecy.
Η Hyundai δεν έχει ανακοινώσει πότε θα παρουσιάσει επίσημα το Ioniq 6 αλλά οι ενδείξεις κάνουν σαφές πως αυτό θα γίνει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του 2022, προκειμένου οι πωλήσεις του να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης