Ο Λιούις Χάμιλτον είναι ένας από τους σύγχρονους σούπερσταρ της Formula 1 ο οποίος με τα ρεκόρ που πετυχαίνει διεκδικεί μια θέση στο πάνθεον του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Τελευταία προσθήκη στο παλμαρέ του το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχε στα δοκιμαστικά της Μόντσα το Σάββατο.
Ο οδηγός της Mercedes δεν κατέκτησε μόνο την pole position, την έκτη στα τελευταία επτά γκραν πρι, αλλά κατάφερε να γράψει και τον ταχύτερο γύρο σε ολόκληρη την ιστορία της F1.
Δείτε την απίστευτη κούρσα του:
Για να πετύχει το μοναδικό αυτό ρεκόρ ο Βρετανός οδηγός έτρεξε με μέση ταχύτητα 264,362 χλμ./ώρα με τον χρόνο του στην ιταλική πίστα να είναι 1 λεπτό και 18,887 δευτερόλεπτα.
Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Κίμι Ραϊκόνεν ο οποίος έτρεξε στην ίδια πίστα το 2018 με 263,731 χλμ./ώρα.
«Δεν τα πήγα και άσχημα. Είμαι ικανοποιημένος με τους γύρους που έκανα. Οι ταχύτητες ηταν καταπληκτικές» δήλωσε ο ίδιος ο Χάμιλτον μετά το τέλος του αγώνα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.