Νέο pick up από τη SAIC (Teaser)

Νέο pick up από τη SAIC (Teaser)

Η SAIC έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser φωτογραφία από το νέο ελαφρύ ημιφορτηγό που ετοιμάζει με την εντυπωσιακή αισθητική.

SAIC_PickUp_boi_1

Η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία SAIC ετοιμάζει ένα νέο ελαφρύ φορτηγό το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει με τα σήματα της Maxus που έχει «ειδίκευση» στα εκτός δρόμου τετρακίνητα, SUV και μη. Πολύ λίγες λεπτομέρειες σχετικά με το όχημα έχουν γίνει γνωστές. Το μοντέλο που έχει ανακοινωθεί με την ονομασία Maxus V στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, θα αποκαλυφθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Η Maxus είναι επίσης γνωστή σε ορισμένες αγορές, όπως η Αυστραλία και αυτό που εμφανίζεται ως πολύ πιθανό για το μέλλον του νέου μοντέλου, είναι να παίξει το ρόλο του διάδοχου για το υπάρχον Τ60.

Ακόμα επισήμως, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το αν το Maxus V θα είναι υβριδικό με δυνατότητα φόρτισης από οικιακό δίκτυο (plug-in) ή αμιγώς ηλεκτρικό, κάτι που θα «κούμπωνε» με την πρόθεση της εταιρείας για να κυκλοφορήσει 20 νέα μοντέλα μέχρι το 2025, τα οποία θα έχουν ιδιαίτερα «πράσινο» προφίλ. Υπάρχει ένα σενάριο βάσει του οποίου το νέο μοντέλο θα μοιραστεί τον ηλεκτρικό κινητήρα (ίσως και την πλατφόρμα) με το Euniq 6, το οποίο διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 174 ίππων και 310 Nm ροπής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης