Taverna 37: Τα πιάτα του καλοκαιριού από το χέρι του Αλέξανδρου Κοσκινά στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Taverna 37: Τα πιάτα του καλοκαιριού από το χέρι του Αλέξανδρου Κοσκινά στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Η διάσημη Taverna 37 του Four Seasons στον Αστέρα της Βουλιαγμένης φέρνει ενδιαφέροντα πιάτα από τον πολυβραβευμένο σεφ Αλέξανδρου Κοσκινά
Πάνω στο κύμα, η διάσημη ταβέρνα, Taverna 37, του πολυτελούς συγκροτήματος Four Seasons στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, βάζει στο μενού τα παραδοσιακά θαλασσινά εδέσματα με την κομψότητα και το έμπειρο χέρι του πολυβραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Κοσκινά.
Το σκηνικό της ταβέρνας, είναι το ονειρεμένο αττικό τοπίο. Ένα γλυκύτατο κολπάκι με ζαφειρένια θάλασσα και αμμουδιά, τριγύρω θεόρατα πεύκα που αγκαλιάζουν μπανγκαλόους (απ’ όπου έχει περάσει ολόκληρη η κοσμική ιστορία του τόπου από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά), και στη σειρά αρμυρίκια, μπουκαμβίλιες, μικρές ελιές, μια συκιά, βράχια. Η Taverna 37, αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Μπροστά στη θάλασσα κάτω από μεγάλες ομπρέλες με λευκό καραβόπανο, ξύλινες πλεκτές καρέκλες και τραπέζια με την μαρμάρινη επιφάνεια. Πιο μέσα ο χώρος «Τσιπουράκι» κάτω από μια στέγη με καλάμια με «πλάτη» από πέτρες και ένα μεγάλο μπαρ και ανεβαίνοντας μερικά σκαλάκια, η υπερυψωμένη προστατευμένη βεράντα, για τις μέρες που ο αέρας αγριεύει και το κύμα κάνει έφοδο. Εδώ βρίσκονται και οι σχάρες όπου πέρα από τα ψαρικά ψήνονται και τα κρεατικά -ο κατάλογος προσφέρει και τέτοιες επιλογές.
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Το σκηνικό της ταβέρνας, είναι το ονειρεμένο αττικό τοπίο. Ένα γλυκύτατο κολπάκι με ζαφειρένια θάλασσα και αμμουδιά, τριγύρω θεόρατα πεύκα που αγκαλιάζουν μπανγκαλόους (απ’ όπου έχει περάσει ολόκληρη η κοσμική ιστορία του τόπου από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά), και στη σειρά αρμυρίκια, μπουκαμβίλιες, μικρές ελιές, μια συκιά, βράχια. Η Taverna 37, αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα. Μπροστά στη θάλασσα κάτω από μεγάλες ομπρέλες με λευκό καραβόπανο, ξύλινες πλεκτές καρέκλες και τραπέζια με την μαρμάρινη επιφάνεια. Πιο μέσα ο χώρος «Τσιπουράκι» κάτω από μια στέγη με καλάμια με «πλάτη» από πέτρες και ένα μεγάλο μπαρ και ανεβαίνοντας μερικά σκαλάκια, η υπερυψωμένη προστατευμένη βεράντα, για τις μέρες που ο αέρας αγριεύει και το κύμα κάνει έφοδο. Εδώ βρίσκονται και οι σχάρες όπου πέρα από τα ψαρικά ψήνονται και τα κρεατικά -ο κατάλογος προσφέρει και τέτοιες επιλογές.
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα