
Κεφτεδάκια με δυόσμο και τζατζίκι μυρωδικών
Κεφτεδάκια με δυόσμο και τζατζίκι μυρωδικών
Φτιάξτε αυτά τα κλασικά κεφτεδάκια με δυόσμο και συνοδεύστε τα οπωσδήποτε με το αρωματικό τζτζίκι που σας προτείνουμε. Τους ταιριάζει μοναδικά!

Διαδικασία
Βήμα 1
Κεφτεδάκια: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 6΄-7΄, μέχρι να μαραθούν. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλο τον κιμά, τα σοταρισμένα κρεμμύδια μαζί με το λάδι τους, το σκόρδο, το στυμμένο ψωμί, τον πελτέ, τα αυγά, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη ρίγανη, τον δυόσμο, περίπου 1 κουτ. γλυκού αλάτι και λίγο πιπέρι και ζυμώνουμε καλά για 5΄.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Βήμα 1
Κεφτεδάκια: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 6΄-7΄, μέχρι να μαραθούν. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε όλο τον κιμά, τα σοταρισμένα κρεμμύδια μαζί με το λάδι τους, το σκόρδο, το στυμμένο ψωμί, τον πελτέ, τα αυγά, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη ρίγανη, τον δυόσμο, περίπου 1 κουτ. γλυκού αλάτι και λίγο πιπέρι και ζυμώνουμε καλά για 5΄.
Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα