Γιαουρτοζελέ με φράουλες

Γιαουρτοζελέ με φράουλες

Δροσερό και απολαυστικό γιαουρτοζελέ με φράουλες και σε light εκδοχή.

Γιαουρτοζελέ με φράουλες
Διαλύετε το ζελέ στο καυτό νερό ανακατεύοντας πολύ καλά και αφήνετε να γίνει χλιαρό. Στο μεταξύ χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι ν’ αποκτήσει παχύρρευστη μορφή σαν γιαούρτι και την αφήνετε στο ψυγείο.

Ρίχνετε σ’ ένα μπολ το γιαούρτι και το ανακατεύετε με τη ζάχαρη. Ύστερα προσθέτετε σιγά-σιγά το χλιαρό ζελέ, ανακατεύοντας με σύρμα. Προσθέτετε στο μίγμα το ξύσμα λεμονιού, τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά με σπάτουλα.

Αδειάζετε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια και αφήνετε να κρυώσουν στο ψυγείο για 6 ώρες. Όταν θέλετε να σερβίρετε, ξεφορμάρετε σε πιάτα. Γαρνίρετε με ολόκληρες φράουλες και λεπτές φέτες λεμονιού τις οποίες βουτάτε προηγουμένως σε λίγη ζάχαρη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης