Διατροφικά μυστικά …σκέτο μέλι!

Διατροφικά μυστικά …σκέτο μέλι!

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουμε αλλά και να συνεχίσουμε τη μέρα μας είναι το μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Διατροφικά μυστικά… σκέτο μέλι!
Πλούσιο σε φαινολικές ενώσεις και αντιοξειδωτικά, αναδεικνύεται στο πιο πολύτιμο διατροφικό μας σύντροφο σε μια καθημερινότητα δύσκολη και απαιτητική.

Το αγαπημένο ελληνικό μέλι
ΑΤΤΙΚΗ
είναι κομμάτι των παιδικών μας αναμνήσεων. Εκλεκτές ποικιλίες μελιού της ελληνικής φύσης όπως ποικιλίες θυμάριου, αγριολούλουδων, βότανων, και δάσους, δένουν αρμονικά μέσα στη γνωστή μπλε συσκευασία.  Έτσι, το ελληνικό μέλι
Κλείσιμο
ΑΤΤΙΚΗ
έρχεται στο τραπέζι μας αγνό και φυσικό, ακριβώς όπως βγαίνει από την κυψέλη και δίνει γεύση στη μέρα μας ενώ παράλληλα προσφέρει άμεσα ενέργεια και δύναμη.

Η παραδοσιακή ελληνική εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ
περίπου 90 χρόνια, προσφέρει το καλύτερο ελληνικό μέλι. Οι μέλισσες παράγουν το εκλεκτό τους μέλι σε εκατοντάδες μελίσσια σε όλη την Ελλάδα και οι 2.000 Έλληνες μελισσοκόμοι συνεργάτες της ATTIKH το συλλέγουν με μεράκι και φροντίδα.

Κα μη ξεχνάτε! Το ελληνικό μέλι ΑΤΤΙΚΗ είναι απαραίτητο στη διατροφή μας κάθε μέρα. Μας ακολουθεί σε όλες μας τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές προκλήσεις και γίνεται το μυστικό της επιτυχίας μας.Γιατί ο,τι αξίζει αληθινά είναι οι μικρές γλυκές καθημερινές απολαύσεις!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης