Fitness trends: Τέσσερα workouts που βάζουν «φωτιά» στο μεταβολισμό σου

Fitness trends: Τέσσερα workouts που βάζουν «φωτιά» στο μεταβολισμό σου

PLANET PMS, PLANET Cross TRN, PLANET Power Cycling, PLANET Pilates Room Reformation: Τέσσερις εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης που υπόσχονται πολύ ιδρώτα, καύσεις στο φουλ και ένα δυνατό σώμα

Fitness trends: Τέσσερα workouts που βάζουν «φωτιά» στο μεταβολισμό σου
Μάιος και το newsfeed σου στα social media έχει αρχίσει να γεμίζει με ευλύγιστα, φιδίσια κορμιά, καλοσχηματισμένους γλουτούς και γραμμωμένους τρικέφαλους. Θαυμάζεις τα σφριγηλά σώματα των -διασήμων και μη-  φίλων που ακολουθείς και έχεις αρχίσει να φαντασιώνεσαι τους δικούς, ανάγλυφους, κοιλιακούς να περιφέρονται περήφανοι στην αγαπημένη σου παραλία. 

Κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να ιδρώνουν τη φανέλα στο όνομα του fitness, μιας και μόλις ένας μήνας έχει απομείνει για την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Πολλοί βάζουν τώρα μπρος τον μεταβολισμό τους και ετοιμάζονται να περάσουν την πόρτα του γυμναστηρίου για δυναμικά workouts που θα σμιλεύσουν την εμφάνισή τους. Η σεζόν των μπέργκερ και των αναψυκτικών τελείωσε, ήρθε η ώρα να αποκαταστήσεις την φυσική σου κατάσταση και να μεριμνήσεις για την καλή υγεία σου. Αυτό το καλοκαίρι οι γυμναστές σε θέλουν fit και υγιή.

PLANET PMS, PLANET Cross TRN, PLANET Power Cycling, PLANET Pilates Room Reformation. Τέσσερις εναλλακτικές μέθοδοι γυμναστικής που θα αλλάξουν σε χρόνο dt την εμφάνισή σου. Τέσσερις τρόποι άθλησης που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και συμβάλλουν στη γρήγορη καύση λίπους, τονώνουν την ενέργεια, την αντοχή και τη διάθεση, ενώ βελτιώνουν θεαματικά κάθε σπιθαμή του σώματος και βάζουν κυριολεκτικά φωτιά στον μεταβολισμό.

Κλείσιμο
«Πρόκειται για τέσσερις νέες εναλλακτικές μεθόδους άσκησης που βοηθούν κάθε ασκούμενο να πετύχει τον στόχο του σε μικρό χρονικό διάστημα» λένε οι ειδικοί των γυμναστηρίων
PLANET Fitness and More 
που μας παρουσίασαν τα νέα trends της χρονιάς, μυώντας μας στη φιλοσοφία τους που συνοψίζεται στο μότο «Work your body. Improve your life». Σπεύδουν ωστόσο να τονίσουν ότι χωρίς τη σωστή διατροφή, η άσκηση από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα. 

Ποια είναι τα fitness trends που υπόσχονται πολύ ιδρώτα, άφθονες καύσεις και ένα δυνατό σώμα.

PLANET PMS

Το προπονητικό σύστημα ηλεκτροδιέγερσης που θα βρεις στα PLANET Fitness and More ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, ενισχύει  την απώλεια βάρους, αναπτύσσει τους μύες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση του σώματος μέσω μιας προπόνησης που διαρκεί μόλις 20 λεπτά. 



PLANET Cross TRN 

Πρόκειται για ένα δυναμικό ομαδικό πρόγραμμα υψηλής έντασης, που συνδυάζει ασκήσεις για όλο το σώμα σε πολλές επαναλήψεις, εμπνευσμένες από την ολυμπιακή άρση βαρών, την ενόργανη γυμναστική, την κωπηλατική και τον στίβο. Οι ασκήσεις στοχεύουν στην εκγύμναση όλου του σώματος και μεταμορφώνουν το σώμα εντυπωσιακά. Απευθύνεται σε όλους όσοι δεν αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα και θέλουν να προκαλέσουν τα όρια και τις αντοχές τους. Η προπόνηση εστιάζει στην ακρίβεια, την ισορροπία, τον συντονισμό, ευλυγισία, την ευκαμψία, το σθένος, την αντοχή, την ταχύτητα, την ισχύ και τη δύναμη, ενώ οι ασκήσεις προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο του κάθε αθλούμενου.




PLANET Power Cycling  

Πρόκειται για μία από τις τελευταίες τάσεις στα ομαδικά προγράμματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ και συγκεντρώνει την προτίμηση πολλών μελών παγκοσμίως. Είναι ομαδική ποδηλασία εσωτερικού χώρου σε στατικό ποδήλατο με μεγάλες εντάσεις υπό τον ήχο uplifting μουσικής και τις οδηγίες του instructor που θα σε οδηγήσουν να κάψεις πάνω από 500 θερμίδες ανά session, να βελτιώσεις δραστικά την αντοχή σου και να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες. Επικεντρώνεται στη σύσφιξη των ποδιών, των γλουτών, των κοιλιακών και των τετρακέφαλων.


 
PLANET Pilates Room Reformation

Θα το βρεις μόνο στα PLANET Fitness and More! Είναι μια μορφή pilates που πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρo και κατά την διάρκειά του γίνεται χρήση όλου του εξοπλισμού pilates. Το επιλέγεις είτε σε ομαδικό μάθημα, είτε σε personal session. 




Πήγαμε στα PLANET Fitness and More και γνωρίσαμε τους πρωταθλητές των καύσεων για να επιλέξεις αυτόν που σου ταιριάζει.



Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις προσφορές που διαθέτουν τα PLANET Fitness and More στα club τους στην Αττική μπορείτε να βρείτε στις παρακάτω σελίδες: 


https://planetfitness.gr/

https://www.facebook.com/planetfitness.gr/

https://www.instagram.com/planetfitness.gr/

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης