Απόλυτος αυτόματος έλεγχος για μεγαλύτερη άνεση από όπου κι αν βρίσκεστε!

bbb

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο, να ρυθμίσετε το χώρο σας στην τέλεια θερμοκρασία.  Mε τον νέο θερμοστάτη Easy Control της Bosch ξεχάστε όλα όσα ξέρετε για τους θερμοστάτες.

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός με μαύρη ή λευκή γυάλινη επιφάνεια, με οθόνη αφής και φωτισμό περιβάλλοντος σε μια επίπεδη, κομψή συσκευασία, συνιστούν την καλύτερη επιλογή για τον απόλυτο αυτόματο έλεγχο και τη μέγιστη άνεση.


boosos


Ο έξυπνος θερμοστάτης με τη συνοδευτική εφαρμογή (app), σας προσφέρει ανεξάρτητο και εύκολο έλεγχο θερμοκρασίας του χώρου σας. Απλά, εισάγετε την επιθυμητή θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο και το EasyControl σε συνδυασμό με τις ασύρματες θερμοστατικές κεφαλές θερμαντικών σωμάτων Smart Radiator της Bosch, ρυθμίζει αυτόματα την θερμοκρασία στο επίπεδο που επιθυμείτε. Μπορείτε να ελέγξετε έως 24 ζώνες και έως 64 σώματα ταυτόχρονα.

Το EasyControl υποστηρίζει όλες τις νέες επίτοιχες μονάδες αερίου της Βosch καθώς και άλλα συστήματα θέρμανσης με την χρήση του μετατροπέα EasyControl Adapter. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.bosch-easycontrol.com/gr/el/

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ο ΜΠΑΜΙΑΣ

ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία