Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

qweqwe

Τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου:
Το φυσικό αέριο είναι ένα καύσιμο πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με το πετρέλαιο και η πρόσβαση σε αυτό δίνει τη δυνατότητα να ζεστάνουμε το σπίτι μας με τρόπο οικονομικό, αποδοτικό, καθώς και να έχουμε αδιάλειπτη παροχή ζεστού νερού όταν τη χρειαζόμαστε.

Με την προοπτική που διαφαίνεται για ανάπτυξη των δικτύων διανομής φυσικού αερίου τόσο στην Αττική όσο και σε άλλες πόλεις της κεντρικής Ελλάδας και της Μακεδονίας, πολλά σπίτια, έστω και καθυστερημένα, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό τον οικονομικό και πολύ βολικό τρόπο θέρμανσης.

Γιατί να επιλέξει κανείς θέρμανση με φυσικό αέριο:

• γιατί παρέχει ανεξαρτησία στη χρήση θέρμανσης
• γιατί προσφέρει εξοικονόμηση έως και 40% σε σχέση με την υφιστάμενη εγκατάσταση πετρελαίου
• γιατί δίνει τη δυνατότητα απόλυτου ελέγχου της κατανάλωσης και ακρίβεια μέτρησης
• γιατί προσφέρει όχι απλά θέρμανση, αλλά συνθήκες άνεσης στον χώρο
• γιατί παρέχει ζεστό νερό χρήσης οικονομικά (70% εξοικονόμηση σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα), όταν και για όσο το ζητά ο χρήστης
• γιατί το φυσικό αέριο είναι άμεσα διαθέσιμο χωρίς να απαιτεί έλεγχο δεξαμενής και προγραμματισμό παραγγελιών
• γιατί το κόστος εγκατάστασης ενός επίτοιχου λέβητα αερίου για τον τελικό καταναλωτή είναι κατά πολύ χαμηλότερο από άλλες εναλλακτικές λύσεις
• γιατί οι τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί στους επίτοιχους λέβητες αερίου δίνουν τη δυνατότητα συσκευών θέρμανσης αερίου ενεργειακής κλάσης Α, δηλαδή πολύ υψηλού βαθμού απόδοσης

Το φυσικό αέριο προσφέρει τη δυνατότητα αυτονομίας στη θέρμανση ενός διαμερίσματος. Αυτό επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός επίτοιχου λέβητα Bosch με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου, είτε σε κάποιο σημείο μέσα στο σπίτι είτε σε κάποιο ημιυπαίθριο χώρο. Η σύνδεση με το δίκτυο γίνεται άμεσα από τις εταιρίες - παρόχους φυσικού αερίου και ο καταναλωτής πληρώνει μετά τη χρήση, μόνο για το φυσικό αέριο που κατανάλωσε.

Αποδοτικές λύσεις θέρμανσης με φυσικό αέριο από την Bosch:
Η Bosch ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στους επίτοιχους λέβητες αερίου συμπύκνωσης και παρουσιάζει τον νέο Condens 2300 W, με βελτιστοποιημένη διαχείριση καύσης, διευρύνοντας σημαντικά την ήδη επιτυχημένη γκάμα της στους λέβητες φυσικού αερίου, ως ο κυρίαρχος όμιλος επίτοιχων λεβήτων αερίου συμπύκνωσης στην Ευρώπη*.

lelele

Bosch Condens 2300 W

Απόδοση και Αξιοπιστία

Η αποδεδειγμένα αξιόπιστη τεχνολογία της Bosch σας προσφέρει υψηλή απόδοση σε ανταγωνιστική τιμή με τον νέο επίτοιχο λέβητα αερίου συμπύκνωσης Condens 2300 W.

Ο Condens 2300 W αποτελεί την ιδανική λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας καθώς είναι απλός στον χειρισμό του και επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση στις βασικές του λειτουργίες. Σε συνδυασμό με τον έξυπνο θερμοστάτη της Bosch και την εφαρμογή, η συσκευή σας μπορεί να ελέγχεται από όπου και αν βρίσκεστε. Διαθέτει αναλογικό καυστήρα και λειτουργεί αποτελεσματικά με εποχιακό βαθμό απόδοσης που φτάνει το 94% (που αντιστοιχεί σε μέγιστο βαθμό απόδοσης έως 109,5%). Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί μέσα στον χώρο του σπιτιού σας καθώς η εξαιρετική του μόνωση εγγυάται εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Ο Condens 2300 W χάρη στην υψηλή ποιότητα της Bosch επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενέργειας και αθόρυβη λειτουργία, για να απολαμβάνετε με άνεση τη ζεστασιά στο σπίτι σας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.bosch-climate.gr/.

* “Market leader in wall hung condensing technology in Europe.” Σύμφωνα με τις μελέτες που πραγματοποίησε η ανεξάρτητη ερευνητική συμβουλευτική εταιρεία BRG Building Solutions για το 2016 (Ευρώπη = 30 χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων RU & TR)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία