In-Store Analytics: Νέα υπηρεσία από την Bosch

bosch_analytics_arthro

Μια νέα υπηρεσία που αλλάζει τα δεδομένα στην λειτουργία των καταστημάτων λιανικής πώλησης, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα τους.

Πολύ συχνά οι έμποροι λιανικής, οι εμπορικοί διευθυντές αλλά και οι διευθυντές λειτουργίας καταστημάτων καλούνται να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Μάλιστα, όταν οι πωλήσεις δεν πηγαίνουν  ιδιαίτερα καλά, η διαδικασία της λήψης μιας απόφασης γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Αρωγός σε αυτόν τον «άχαρο» ρόλο τους είναι η Bosch, παρουσιάζοντας την υπηρεσία In-Store Analytics που συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση των πωλήσεων και την καλύτερη λειτουργία των καταστημάτων λιανικής, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα τους.

Bosch Security — In-Store Analytics —   Find out how to amplify customer service in your stores

To σύστημα In-Store Analytics αποτελείται από πανοραμικές κάμερες IP της Bosch που εγκαθίστανται στο κατάστημα και μέσω της χρησιμοποίησης ενσωματωμένων Intelligent Video Analytics δημιουργούν δεδομένα θέσης από τις κινήσεις των πελατών μέσα στο κατάστημα. Αυτά τα δεδομένα αποστέλλονται απευθείας στο Cloud όπου επεξεργάζονται περαιτέρω, χωρίς τη χρήση της εικόνας βίντεο, διατηρώντας έτσι το απόρρητο των πελατών. Στο Cloud, τα δεδομένα θέσης εξάγονται και οπτικοποιούνται σε αποτελέσματα απόδοσης και μοιράζονται με τους εμπορικούς διευθυντές για περαιτέρω ανάλυση.

Για τους εμπορικούς διευθυντές, το In-Store Analytics παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά των αγοραστών, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις. Για παράδειγμα μπορούν να δουν σε ποιους χώρους κινούνται, σταματούν ή παραμένουν για περισσότερη ώρα οι πελάτες αλλά και το  χρόνο εμπλοκής τους με τα προϊόντα. Αυτό τους βοηθά να αξιολογούν την απόδοση κάθε καταστήματος, να ελέγχουν κατά πόσο τα προϊόντα έχουν τοποθετηθεί σωστά και αναδεικνύονται στο χώρο πώλησης και να καταλάβουν εάν ο γενικότερος σχεδιασμός του καταστήματος επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση των αγοραστών στο χώρο και τον προσανατολισμό τους στα επιθυμητά προϊόντα .

Το In-Store Analytics παρέχει επίσης πληροφορίες για την επισκεψιμότητα σε επίπεδο μεμονωμένων τμημάτων. Οι διευθυντές λειτουργίας καταστημάτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία για να διασφαλίσουν ότι υπάρχει επαρκές προσωπικό για την εξυπηρέτηση των αγοραστών κατά τις ώρες αιχμής. Τα δεδομένα κίνησης επιτρέπουν επίσης στους εμπορικούς διευθυντές να παρακολουθούν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών τους κάθε στιγμή κατά το ωράριο λειτουργίας.
bosch_analytics_mesa

Τα δεδομένα που παρέχονται από το In-Store Analytics έχουν υψηλό ποσοστό ακρίβειας. Αυτό οφείλεται στην ανώτερη αξιοπιστία του Intelligent Video Analytics και στην προηγμένη επεξεργασία των δεδομένων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το In-Store Analytics από τη Bosch, επισκεφθείτε το cloud.boschsecurity.com

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eko_arthro

Από τις μεγαλύτερες συνεισφορές του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, είναι η προσφορά πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

yamamay_arthro

H Υamamay, η γνωστή μάρκα εσωρούχων και μαγιό γιόρτασε τα εγκαίνια του νέου της flagship καταστήματος στην Ερμού μ ’ένα εντυπωσιακό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου στο Salon de Bricolage new spot, στο Χριστουγεννιάτικο City Link.

protergia_arthro

Ένα ασφυκτικά γεμάτο από παιδιά, αμφιθέατρο κρέμεται από τα λόγια του δασκάλου, την ώρα που εκείνος περιγράφει το μέλλον της ενέργειας. «Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται» λέει με ύφος αυστηρό ο “σοφός” εκπαιδευτικός και τα πρόσωπα των παιδιών γεμίζουν ερωτηματικά. “Πώς δεν γίνονται”; αναρωτιούνται και η φαντασία τους καλπάζει.

RW_CHRISTMAS_LAND_Site_Front_page_1920x1080px

14 – 31 Δεκεμβρίου στο πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, η γιορτινή διασκέδαση ξεκινά και  παρασύρει όλους σε μία συναρπαστική διάσταση, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, ξωτικά, και εντυπωσιακούς Μολυβένιους Στρατιώτες

huawei_christmas_arthro

Σε μία υπέροχη βραδιά χθες 12 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αθηνών, με την παρουσία Συνεργατών, Καταναλωτών και Εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης η Huawei γιόρτασε το κλείσιμο του έτους και την επιτυχημένη της πορεία στην ελληνική αγορά.

public_x_mas_arthro

Φέτος τα Χριστούγεννα το Public, η Νο 1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, φόρεσε τα γιορτινά του και στόλισε εντυπωσιακά τα καταστήματά του, για να μας μεταφέρει στη μαγεία των Χριστουγέννων.

asfaleia_arthro

Το NN Hospital for All είναι το καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, μέσω του οποίου μπορούν να ασφαλιστούν και να έχουν τη δυνατότητα ολοκληρωμένης νοσοκομειακής κάλυψης ακόμα και άτομα με επιβαρυμένη υγεία και ιατρικό ιστορικό.