Με έμπνευση από την Πολυνησία

Με έμπνευση από την Πολυνησία

Η Hei Poa, γιορτάζοντας 45 χρόνια, εμπλουτίζει τη συλλογή Monoï με ένα νέο λάδι: REINE DES MARQUISES

Reine_de_Marquises1
Αντλώντας έμπνευση από τα τελετουργικά ομορφιάς της Πολυνησίας, η Hei Poa δημιουργεί εδώ και 45 χρόνια αυθεντικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών με βάση το λάδι monoï Ταϊτής (Π.Ο.Π.). Αυτό το νέο ελιξίριο ομορφιάς σάς προσκαλεί να ταξιδέψετε στην καρδιά των Νήσων Μαρκέζας του Ειρηνικού και υπόσχεται μια στιγμή απόδρασης και ευεξίας για το σώμα και το πνεύμα.

MONOÏ COLLECTION 2021 REINE DES MARQUISES
Ylang-Ylang Monoï collection
100ml

Αυτή η νέα δημιουργία με λάδι monoï Ταϊτής προέρχεται από το αιθέριο έλαιο ylang-ylang, καθώς και από τη διαβροχή των λουλουδιών του σε λάδι καρύδας μαζί με άνθη Tiaré.
Αποτελείται από 96% λάδι monoï Ταϊτής Π.Ο.Π. που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά.
Με ένα μαγευτικό άρωμα χάρη στις νότες από άνθη ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, βανίλια και καρύδα, δημιουργεί αισθήσεις που σας ταξιδεύουν στην καρδιά των νήσων Μαρκέζας, αυτών των άγριων και παραδεισένιων νησιών της Πολυνησίας.

Ένα πολυχρηστικό λάδι περιποίησης, το monoï είναι τόσο ευεργετικό για την επιδερμίδα όσο και για τα μαλλιά, για καθημερινή χρήση όλο τον χρόνο:
• Ως εξαιρετική φροντίδα ενυδάτωσης και θρέψης ενυδατική για το σώμα ή/και ως λάδι μασάζ.
• Ως ενυδατική μάσκα πριν το λούσιμο για πιο απαλά μαλλιά που ανακτούν τη χαμένη τους λάμψη.

Κλείσιμο
Τα προϊόντα Hei Poa διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το heipoa.gr

Λίγα λόγια για τη HEI POA
Η Hei Poa, μια γαλλική μάρκα καλλυντικών από την Laboratoires Gilbert Cosmétiques, συνεχίζει την παραδοσιακή πολυνησιακή τεχνογνωσία από το 1976 έχοντας δημιουργήσει ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης σώματος και μαλλιών με μαγευτικά αρώματα και υφές. Η μάρκα σχεδιάζει προϊόντα με εξαιρετικές ιδιότητες ενυδάτωσης και θρέψης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης