Η ανεκτίμητη αξία της σιγουριάς

Η ανεκτίμητη αξία της σιγουριάς

Για το σπίτι μας, το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο, επιλέγουμε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια που θα μας εξασφαλίσει την προστασία που ζητάμε. Όπως αυτή της Groupama

1_photo002
Είναι το σπίτι μας. Διαμέρισμα, μονοκατοικία, καινούργιο ή πατρογονικό, αντιπροσωπεύει τους κόπους μιας ζωής, ένα κουκούλι ασφάλειας όπου νιώθουμε θαλπωρή, ηρεμία και σιγουριά μαζί με τους αγαπημένους μας. Για να μην κινδυνέψει φροντίζουμε να το εξοπλίσουμε με αντικλεπτικά συστήματα και συναγερμούς, το συντηρούμε σωστά και τακτικά, προσέχουμε τις κατασκευαστικές προδιαγραφές του και δεν αμελούμε να κάνουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Groupama, που θα μάς κάνει να νιώθουμε σιγουριά αν κάτι απρόοπτο προκύψει.

Ας μεταβιβάσουμε τον κίνδυνο
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αποτελεί στην ουσία συμβόλαιο μεταβίβασης κινδύνου: ο ασφαλισμένος μεταβιβάζει στην ασφαλιστική εταιρία έναν - εξ ορισμού τυχαίο – κίνδυνο, το οποίο η ασφαλιστική εταιρία αποδέχεται να αναλάβει έναντι εισφοράς ή ασφαλίστρου. Η ασφάλιση δεν μειώνει βέβαια τις πιθανότητες έλευσης του κινδύνου, μειώνει όμως ή και εξαλείφει εντελώς τις οικονομικές συνέπειες που επιφέρει.

Ασφάλεια κατοικίας Groupama - Πώς να χρησιμοποιήσετε το συμβόλαιο σας


Δίπλα μας ό,τι και να τύχει
Για να επιλέξουμε την κατάλληλη ασφάλεια σπιτιού θα πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα. Η Groupama Ασφαλιστική, μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στις ασφαλίσεις κατοικίας και μία από τις μακροβιότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά με 92 χρόνια παρουσίας που αποτελούν εγγύηση αξιοπιστίας, φερεγγυότητας και σιγουριάς, μας ενημερώνει για όλα όσα θα πρέπει να ξέρουμε προτού ασφαλίσουμε το σπίτι μας.

-Πρώτα θα πρέπει να εκτιμήσουμε σωστά την αξία κατασκευής του σπιτιού μας.
-Να μάθουμε αν αποζημιωνόμαστε από το πρώτο ευρώ και σε αξία καινούργιου, έτσι ώστε να μην χάνουμε χρήματα λόγω παλαιότητας του ακινήτου ή των αντικειμένων.
-Να δούμε αν υπάρχουν εξαιρέσεις στο πρόγραμμα που μας προτείνεται.

-Να προστατεύεται η περιουσία μας από την πιο απλή συνηθισμένη ζημιά όπως είναι μια πυρκαγιά, έως την πιο απρόβλεπτη που είναι τα όλο και πιο συχνά έντονα καιρικά φαινόμενα. Επιλέγουμε ένα από τα Cocoon Eco, Value ή Plus της Groupama Ασφαλιστικής για να έχουμε την κάλυψη που μας ταιριάζει.
Κλείσιμο
-Να μάθουμε για τον εύκολο τρόπο αποζημίωσης online. H εφαρμογή Groupama Now μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε e-claim και να υποβάλλουμε την αίτηση αποζημίωσης ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα.

-Η διαδικασία της αποζημίωσης σε περίπτωση ζημιάς στην κατοικία οφείλει να είναι γρήγορη, απλή και αποτελεσματική. Να βεβαιωθούμε ότι η ασφαλιστική μας εταιρεία εγγυάται ότι μπορεί να μας αποζημιώσει σύντομα. Η Groupama Ασφαλιστική  προσφέρει εγγύηση αποζημίωσης σε 7 μέρες.

1_photo001_4



 Groupama now 
Η Groupama θέλει να κάνει τη ζωή μας όσο γίνεται πιο εύκολη.  Για αυτό έφερε κοντά μας την εφαρμογή Groupama Now.
Με το app Groupama Now και την υπηρεσία e-asy Claim Home μπορούμε εύκολα να καταγράψουμε την ζημιά ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet μας, και να στείλουμε άμεσα τη σχετική δήλωση στην Groupama για να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης.

Ακόμη, με 3 clicks μπορούμε να δούμε το κόστος ασφάλισης της κατοικίας μας, με άμεση αποστολή της προσφοράς στο email μας, και στη συνέχεια εάν επιθυμούμε με επικοινωνία ώστε να γίνει η ολοκλήρωση της ασφάλισης.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσουμε σήμερα την εφαρμογή και να αξιοποιήσουν ανά πάσα στιγμή μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών! Είναι διαθέσιμη δωρεάν, σε όλα τα λειτουργικά συστήματα: iOS (Apple), Android και Windows.

1_photo003_2


Πέρα από όλα τα παραπάνω καλό είναι να γνωρίζουμε πως τα προγράμματα κατοικίας της Groupama συνοδεύονται δωρεάν και από την υπηρεσία "Προνόμιο Υγείας" , η οποία παρέχει: διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές στον όμιλο EUROMEDICA και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές κρατικού τιμολογίου στον όμιλο ΔΙΑΓΝΩΣΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλιση του σπιτιού σας πατήστε εδώ

1_groupama1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης