Με το χιούμορ που τη διακρίνει, η Τζόυς Ευείδη μίλησε στον Γρηγόρη Αρανούτογλου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές, με αποτέλεσμα να δέχεται πλήθος μηνυμάτων στα social media.
«Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Τζόυς Ευείδη. «Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλλά από την κακή χρήση και είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές»!
Επίσης η πρωταγωνίστρια του «Καφέ της χαράς» πρόσθεσε πως «θέλει επέμβαση αυτό. Μου γράφουν διάφοροι στο Instagram, “τι έχει πάθει η φωνή σας, δεν προσέχετε”, ντρέπομαι λίγο. Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ, πολύ φοβάμαι, να το κάνω, αν και γενικώς το χειρουργείο κοιτάω να το αποφύγω».
Όταν, μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε πως θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον η φωνή της καλεσμένης του στο τραγούδι, η Τζόυς Ευείδη λύθηκε στα γέλια και τόνισε «τι να τραγουδήσω, αγάπη μου με αυτή τη φωνή! Μόνο Ζαμπέτα».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.