Γιόγκα σε ένα διαφορετικό σημείο επέλεξε να κάνει η Κλέλια Ανδριολάτου, καθώς σε βίντεο που δημοσίευσε, εμφανίζεται με το μαγιό της να κάνει ασκήσεις δίπλα από τον Αχέροντα ποταμό.
Η ηθοποιός και μοντέλο έδειξε στους ακολούθους της μερικές κινήσεις γιόγκα, με την ίδια να τοποθετεί μία πετσέτα στην άμμο για να κάνει την άσκησή της.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε την Κυριακή 9 Αυγούστου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το κεφάλι της βρισκόταν στο έδαφος, ενώ παράλληλα έκανε μερικές κινήσεις με τα πόδια της. Η Κλέλια Ανδριολάτου χαρακτήρισε τη διαδικασία «θεραπευτική» όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.