Στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη, δείτε φωτογραφίες
Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του
Γεωργία Κοτζιά
Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στο πιάνο του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας, αποχαιρέτησαν τον γνωστό λογοτέχνη Αλέξη Σταμάτη η σύζυγός του Εύα Σιμάτου, η μητέρα του Μπέτυ Αρβανίτη, ο πατέρας του Κώστας Σταμάτης.
Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιουλίου, στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου, ήταν οι ηθοποιοί Λένα Παπαληγούρα, Άλκης Παναγιωτίδης και Σταμάτης Γαρδέλης, δεκάδες φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες. Στεφάνια απέστειλε το διοικητικό συμβούλιο και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου.
Δείτε φωτογραφίες
Ο Αλέξης Σταμάτης ήταν πολυσχιδής προσωπικότητα. Ήταν συγγραφέας, μυθιστοριογράφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος. Είχε εκδώσει δεκάδες μυθιστορήματα, έξι ποιητικές συλλογές, είχε γράψει θεατρικά έργα, ενώ πολλά βιβλία του έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορήσει στο εξωτερικό.
Ο συγγραφέας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 21 Ιουλίου, έπειτα από μάχη με μια σπάνια ασθένεια του αίματος που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.