Στους καταρράκτες της Παλαιοκαρυάς πόζαρε η Κλέλια Ανδριολάτου φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι.
Η ηθοποιός και μοντέλο μοιράστηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, εικόνες από την απόδραση που έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο. Σε μερικά στιγμιότυπα εμφανίστηκε μόνη της, ενώ σε άλλα αγκαλιά με την αδερφή της, Ναστάζια και με αγαπημένα της πρόσωπα.
Η Κλέλια Ανδριολάτου φωτογραφήθηκε χαμογελαστή στο χωριό των Τρικάλων με φόντο το γεφύρι της περιοχής και τον έναν από τους δύο καταρράκτες, που υπάρχει στο σημείο. «Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγάπη» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.