Κατά διάρκεια της βραδιάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είχε αναλάβει να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους, έκανε ένα μία διακοπή για να τραγουδήσει για τη σύζυγό του, ενώ ένας άντρας μπήκε στον χώρο, κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων. Η στιγμή απαθανατίστηκε με τη Σίλια Κριθαριώτη να δημοσιεύει ένα βίντεο στο Instagram.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.