Κατά διάρκεια της βραδιάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είχε αναλάβει να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους, έκανε ένα μία διακοπή για να τραγουδήσει για τη σύζυγό του, ενώ ένας άντρας μπήκε στον χώρο, κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων. Η στιγμή απαθανατίστηκε με τη Σίλια Κριθαριώτη να δημοσιεύει ένα βίντεο στο Instagram.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους