H Ασημίνα Χατζηανδρέου ταξίδεψε με τον Χρήστο Δάντη στο εξωτερικό και συγκεικριμένα στη Ζυρίχη και θέλησε να μοιραστεί φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στα social media.
Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «Survivor» ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι της. Σε ένα από αυτά ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Κάνοντας δηλώσεις τον περαμένο Ιούνιο στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε πει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Χρήστο Δάντη: «Η πρόταση γάμου έγινε στην περιοδεία του στη Βοστώνη. Ήμασταν πάνω στο ελικόπτερο και μου έδωσε ένα δαχτυλίδι. Δεν θα πω αν είπα το "ναι", αλλά σίγουρα για να το φοράω και να τον έχω μαζί μου συνέχεια».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.