O Τάσος Κωστής μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και αναφέρθηκε στη δύσκολη διαχείριση στην πρόσφατη απώλεια της συζύγου του αλλά και την απόφαση να μετακομίσει αυτό τον χειμώνα στην Κύπρο.
«Υπάρχει ένα κενό. Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι γιατί είναι άδειο, τελείως. Όπου κι αν κοιτάξω, υπάρχουν πράγματα που έχουμε ζήσει τόσα χρόνια μαζί και μου θυμίζουν σκηνές από κάτι. Σε αυτή την απόσταση που πήρα τώρα για να πάω στην Κύπρο, όχι πως θέλω να τα ξεχάσω, τα κουβαλάω μαζί μου και την κουβαλάω μαζί μου. Την βέρα της την έχω πάντα μαζί μου και μαζί πήρα και τη φωτογραφία.Ήταν μια γκέισα, η οποία ήταν πολύ υποστηρικτική στα πάντα. Όχι στη σκιά μου αλλά δίπλα μου».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5nnk03ccrgh)
«Τώρα, ερχόμενος στην Ελλάδα, μένω στο σπίτι μας… Ξανακύλησα. Ειδικά εκεί, όταν μπήκα, ήταν όπως λέει και το τραγούδι «όλα σε θυμίζουν». Τι να κάνουμε όμως; Αυτή είναι η ζωή, προχωράμε. Με κάποιους ανθρώπους, όταν έχεις μια τέτοια επαφή, δεν λες πολλά. Δηλαδή τα καταλαβαίνεις τι είναι. Ας πούμε, η τελευταία της λέξη ήταν «σ’ ευχαριστώ πολύ». Αυτό τα λέει όλα».
«Το λέω χιουμοριστικά, τώρα, αλλά δεν πρόλαβα να της πάρω ένα κλαμπ σάντουιτς και μου το χτύπαγε! «Στο λέω και δεν μου το παίρνεις» μου έλεγε και της απαντούσα πως δεν είναι καλό αυτό. Μέχρι να αποφασίσουμε ποιο είναι το καλό κλαμπ σάντουιτς… έφυγε» πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.