Μετά την προβολή της αποχώρησης, ο Χρήστος Δάντηςμοιράστηκε ένα μήνυμα στη σύντροφό του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.
«Ήσουν και θα είσαι ένας ολόκληρος στρατός. Μόνη σου!» έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής.
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά την ήττα της, δήλωσε: «Ήρθε η στιγμή μου, το νούμερο δέκα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι το δέκα το καλό, το δέκα με τόνο! Είναι αλήθεια ό,τι επέστρεφα είχα βρει τον εαυτό μου, είχα βρει την Ασημίνα αλλά σήμερα δεν είχα έρθει εδώ για να παλέψω για την παραμονή μου. Είναι αυτό που λέγαμε και λίγο πριν πάμε στην επικοινωνία με τους Κόκκινους στην καλύβα ό,τι όταν αποχωρεί κάποιος νομίζουμε ό,τι πάει κάπου άσχημα ενώ γυρνάμε στην πραγματική μας ζωή, στο σπίτι μας. Από σήμερα δεν ξαναφήνω καμία στιγμή να πάει χαμένη, έχασα το Πάσχα δεν θέλω να χάσω άλλες στιγμές με τους δικούς μου ανθρώπους».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.