Ο Τριαντάφυλλος έκανε νέες δηλώσεις για τη διαφωνία του με τον Μάρκο Σεφερλή, για μια παλιά παράσταση του δεύτερου, όπου είχε σατιρίσει τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor.
O τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Επί Τόπου» κι εξήγησε πώς είδε το εν λόγω νούμερο.
«Δεν με πείραξε που σατίρισε εμένα, εγώ έκανα μόνος μου story κι έλεγα ότι γουστάρω. Δεν το είχα δει αυτό. Μου έστελναν διάφοροι και μου έλεγαν αν το είδα. Το είδα κι έπαθα σοκ. Όταν ήμουν εκεί, δεν το έκανε το νούμερο. Αν γινόταν τότε, θα το έλεγα πάνω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0716961w8y9)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να δείχνεις ένα παιδί να λέει ότι αλλάζει επίθετο, σπίτι και διεύθυνση. Είμαι φαν του Μάρκου Σεφερλή, αλλά δεν μπορείς να το δεις χαλαρά αυτό. Δεν κρατάω κακία, δεν το έκανε εσκεμμένα. Αλλά πρέπει να προσέχουμε κάποια στιγμή στη σάτιρα, όταν μιλάμε για παιδί. Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Σεφερλής».
Όσο για την αντίδραση του γιου του, είπε: «Ο Νικόλας είδε το απόσπασμα κι είπε ότι αυτά που λέει δεν ισχύουν. Ήταν λίγο βαριά αυτά που ειπώθηκαν, όποιος έχει παιδί, το καταλαβαίνει».
Τέλος, για τον χαρακτηρισμό «κότα», που απέδωσε στον κωμικό σε story του στο Instagram, ανέφερε: «Το παίρνω πίσω και ζητάω συγγνώμη, επειδή ξέρω ότι κι ο Μάρκος έχει παιδί. Δεν ήταν ωραίο ούτε από μέρους μου».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.