Βίκυ Σταυροπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μου είναι καθόλου εύκολο»
«Δεν μου έχει αφήσει ποτέ καμία ρωγμή επιθετικότητας ή βίας» τόνισε στην πρώτη αναφορά που κάνει για τις καταγγελίες που αντιμετωπίζει ο επί χρόνια φίλος της - Δείτε το βίντεο
Η ηθοποιός που υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά ζευγάρια με τον Αλέξη Γεωργούλη στο «Είσαι το ταίρι μου», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Είναι περιττό να πω ότι αν έχουν υπάρξει θύματα, είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctc9o73jd3ih)
Στη συνέχεια, θέλησε να τονίσει ότι: «Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή επιθετικότητας, μιας βίας, ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω... Πήρα ένα ταξί και μου είπε ο οδηγός "μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;" Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο».
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας