Σοφία Αλιμπέρτη: «Είναι γατάκι και η "βασίλισσα" των σνακ» λένε οι γιοι της
Η ηθοποιός παραχώρησε κοινή συνέντευξη με τους Μιχαήλ και Νίκο Βαρθακούρη
Η Σοφία Αλιμπέρτη μιλά συχνά για τους γιους της, Μιχαήλ και Νικόλα Βαρθακούρη, είτε σε μέσω συνεντεύξεών της, είτε μέσω αναρτήσεων στα social media.
Αυτή τη φορά, οι τρεις τους παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη, στην οποία οι γιοι της ηθοποιού μίλησαν για τη μητέρα τους και πώς είναι στο σπίτι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είπε αρχικά στο Hello: «Ήρεμη, γατάκι, χαλαρή! Αράζει στον καναπέ, βλέπει ταινίες, μας λέει να δούμε και καμία μαζί της. Σπανία – αλλά πάντα υπέροχα –μας μαγειρεύει κιόλας».
Με τη σειρά του, ο Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός για το καλλιτεχνικό του όνομα Good Job Nicky πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καλύτερη στη μαγειρική από τη μαμά, αλλά αρνείται να το κάνει. Είναι εκπληκτική, βάζει πολλή αγάπη σε ό,τι κάνει».
Αργότερα, ο αδερφός του πρόσθεσε: «Είναι η βασίλισσα των σνακ. Πεινάς και σου φτιάχνει τις πιο καταπληκτικές μπρουσκέτες. Ξεκινάς να φας μία και τρως άλλες επτά. Φρυγανίζει το ψωμί, βάζει μαγιονέζα, σολομό, αβοκάντο και πιπεράκι, και έτοιμο το πιάτο»
Στην πορεία της συνέντευξης, ο Νικόλας Βαρθακούρης δήλωσε ότι είναι «πολύ ερωτευμένος» με τη σχέση του».
Ωστόσο, η μητέρα του σε σχετική ερώτηση για τα προσωπικά της είπε: «Δεν είναι κάτι που μου λείπει ούτε που αποζητώ. Τώρα, αν συμβεί, δεν θα το διώξω κιόλας».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.