H Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αν και δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της το έχει κάνει η φίλη και συναδελφός της Νάγια η οποία πριν από μερικούς μήνες σε τηλεοπτική της συνέντευξη όχι μόνο είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της αλλά είχε αποκαλύψει πως το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της έξω από τα γραφεία της Barking Well όπου είχε βρεθεί προκειμένου να συζητήσει τη συμμετοχή της στο J2US. Oι συζητήσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη τελικά ευοδώθηκαν και έτσι από σήμερα το βράδυ και κάθε Σάββατο η Κατερίνα Στικούδη θα μας μεταδίδει τον παλμό από τα backstage του show.
Παρών φυσικά σε όλες τις συζητήσεις ήταν και ο Βαγγέλης Σερίφης που βρίσκεται πάντα δίπλα της για να τη συμβουλεύει και να τη στηρίζει. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2009 ενώ στις 25 Αυγούστου του 2018 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία μόνο λίγων στενών φίλων και συγγενών στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βαγγέλη Σερίφη, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.