Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Έλον Μάσκ και η Καναδή τραγουδίστρια Grimes

Χώρισαν μετά από τρία χρόνια ο Έλον Μάσκ και η Καναδή τραγουδίστρια Grimes

«Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά η σχέση μας παραμένει εξαιρετική», επιβεβαιώνει ο ιδρυτής της SpaceX 

elon-musk-grimes-00
Ο Έλον Μάσκ και η σύντροφός του Grimes χώρισαν μετά από τρία χρόνια, όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Page Six.

Ο ιδρυτής της SpaceX επιβεβαίωσε ότι αυτός και η Καναδή τραγουδίστρια από το Βανκούβερ είναι «μισοχωρισμένοι», αλλά η σχέση τους παραμένει καλή και συνεχίζουν να είναι γονείς του ενός έτους γιοὐ τους με το... κωδικο όνομα X-A-Xii Musk.

μασκ


«Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά εξακολουθούμε να αγαπιόμαστε, να βλέπουμε ο ένας τον άλλον συχνά και η σχέση μας να παραμένει εξαιρετική», δήλωσε ο Μασκ.

«Κυρίως η δουλειά μου στο SpaceX και στην Tesla απαιτεί να είμαι κυρίως στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα και το Baby X βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο», συμπλήρωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Κλείσιμο
elon-musk-grimes-02


Ο δισεκατομμυριούχος και η Κλερ Μπουσέ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας της ηλεκτρονικής synth και art ποπ μουσικής, έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον χωρισμό του Μασκ με την Άμπερ Χερντ.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και ο γίος τους γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Το ζευγάρι του έδωσε το, τουλάχιστον ασυνήθιστο, όνομα X Æ A-Xii. (το σύμβολο Æ αντιστοιχεί στην «τέφρα» δηλαδή Ash, το Χ προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματος Xavier, ενώ το A-12 αναφέρεται στο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Lockheed , γνωστότερο ως Archangel δηλαδή Αρχάγγελος - Xavier Ash Archangel)

Ο Μασκ ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη συγγραφέα Justine Wilson, με την οποία έχει πέντε γιους: τα δίδυμα Griffin και Xavier, 17 ετών και τρίδυμα Damian, Saxon και Kai, 15.

Justine_Wilson


Ήταν επίσης παντρεμένος - δύο φορές - με την ηθοποιό του "Westworld" Talulah Riley. Παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 2010 αλλά χώρισαν το 2012. Συμφιλιώθηκαν ένα χρόνο αργότερα, ξαναπαντρεύτηκαν το 2013 και χώρισαν ξανά το 2016.

Talulah_Riley


Η δισεκατομμυριούχος έβγαινε επίσης με την Άμπερ Χερντ από το 2017 έως το 2018 μετά τον επεισοδιακό γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ.

amper_heard
Εραστής Νο1 της Άμπερ Χέρντ: Ελον Μάσκ


Η είδηση του χωρισμού του Μασκ και της Grimes ήρθε στο φως αφότου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουριστικό ταξίδι που διοργάνωσε η Space X, με το Inspiration 4 να προσθαλασσώνεται με ασφάλεια ανοιχτά της Φλόριντα.




Ειδήσεις σήμερα:

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Μαρίνα Πατούλη - Μόνικα Μπελούτσι: Συναντήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης

Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης