Μάικλ Γουίλιαμς: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού

Μάικλ Γουίλιαμς: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού

Ο ηθοποιός, γνωστός  ως «Omar Little» στη δραματική σειρά HBO «The Wire»,  είχε βρεθεί στις 6 Σεπτεμβρίου από τις αρχές πεσμένος μπρούμυτα στην τραπεζαρία του πολυτελούς διαμερίσματός του στη λεωφόρο Kent στο Williamsburg

Michael_K__Williams
Γνωστή έγινε η αιτία θανάτου του ηθοποιού Μάικλ Κ. Γουίλιαμς. Ο υποψήφιος για Έμμυ, γνωστός ως «Omar Little» στη δραματική σειρά HBO «The Wire», είχε βρεθεί νεκρός στις 6 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

«Η αιτία θανάτου του Γουίλιαμς ήταν οξεία μέθη από ένα θανατηφόρο μείγμα φαιντανύλης, π-φθοροφαιντανύλης, ηρωίνης και κοκαΐνης», δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου του Γενικού Ιατροδικαστή. Ο θάνατός του κρίθηκε ως ατύχημα.

«Έχοντας αποκαλύψει την ιατροδικαστική εξέταση δεν θα σχολιάσει περαιτέρω την έρευνα», δήλωσε την Παρασκευή η εκπρόσωπος του Τζούλι Μπόλσερ.

Ο πέντε φορές υποψήφιος για Emmy ηθοποιός είχε βρεθεί από τις αρχές πεσμένος μπρούμυτα στην τραπεζαρία του πολυτελούς διαμερίσματός του στη λεωφόρο Kent στο Williamsburg, ενώ στο τραπέζι της κουζίνας η αστυνομία είχε βρει ηρωίνη.

Ο Γουίλιαμς, πέρα από τον ρόλο του Omar Little, ήταν γνωστός και για την ερμηνεία του ως Chalky White στο «Boardwalk Empire». Μεταξύ των πιο πρόσφατων ρόλων του ήταν ως ο Montrose Freeman στο Lovecraft Country του HBO, για το οποίο έλαβε υποψηφιότητα για Emmy 2021 ως εξαιρετικός ηθοποιός σε δευτερεύοντα ρόλο σε δραματική σειρά.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσωπικές του μάχες με τα ναρκωτικά όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τα γυρίσματα του «The Wire», λέγοντας ότι η συμμετοχή του στο ρόλο του Little, που ληστεύει εμπόρους ναρκωτικών, τον επηρέασε στην πραγματική ζωή.


Ειδήσεις σήμερα:

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Μαρίνα Πατούλη - Μόνικα Μπελούτσι: Συναντήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης

Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης