Η θερμοκρασία στο σπίτι του Big Brother έχει ανέβει και χθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας ανάμεσα στους παίκτες. Οι συγκάτοικοι αφού είπαν τους λόγους που ψηφίζουν τον καθένα, προέκυψαν αρχικά τρεις υποψήφιοι που ήταν η Άννα Μαρία, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς.
Ο Ζακ, που είχε κερδίσει το βέτο, σε προηγούμενη δοκιμασία επέλεξε να «σώσει» από την διαδικασία τον Δημήτρη Κεχαγιά. Στην επόμενη θέση για να προκύψει ο τρίτος υποψήφιος, ισοψηφούσαν τρία άτομα κι έτσι μαζί με την Άννα Μαρία και την Σοφία, υποψήφιοι είναι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, ο Χρήστος Βαρουξής κι η Ραμόνα Μοροσάνου.
Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.