Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά ποιους συμπαίκτες θα ήθελαν να… αποχωρήσουν από το σπίτι! Οι παίκτες του Big Brother μπήκαν και πάλι στο δωμάτιο επικοινωνίας και έδωσαν τις αρνητικές τους ψήφους.
Αυτοί που συγκέντρωσαν τις περισσότερες, αρνητικές, ψήφους ήταν οι: Χρήστος Μακρίδης,Ράνια Καραγιάννη,Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Βασιλική Χάνου! Έχοντας, ωστόσο, το πράσινο περιβραχιόνιο η Ράνια Καραγιάννη είχε την δυνατότητα να σώσει έναν διαγωνιζόμενο και η επιλογή της ήταν… η ίδια. Έτσι, οι υπόλοιποι τρεις θα βρεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.
Σε μερικές ώρες θα δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος που θα αποχωρήσει.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.