Δυστύχημα στην Αίγυπτο: Συνετρίβη αερόστατο με 19 επιβαίνοντες - Μία τουρίστρια νεκρή
Μετέφερε τουρίστες σε βόλτα - Δώδεκα τουλάχιστον τραυματίστηκαν - Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, σύμφωνα με μαρτυρίες
UPD:
Ένα αερόστατο που χρησιμοποιείται για να κάνουν οι τουρίστες βόλτα πάνω από τα αξιοθέατα του Λούξορ στην Αίγυπτο, συνετρίβη νωρίς το πρωί της Παρασκευής, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να σκοτωθεί και δώδεκα ακόμη να τραυματιστούν σοβαρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα το αερόστατο, που συνολικά μετέφερε 19 άτομα, να μην μπορεί να σταθεροποιηθεί στον αέρα.
Νεκρή είναι μια γυναίκα 36 ετών από την Νότια Αφρική, ενώ δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την καταγωγή των υπολοίπων τραυματιών.
Δεν είναι το πρώτο δυστύχημα με αερόστατο τα τελευταία χρόνια στο Λούξορ, καθώς το 2013, 19 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί, όταν το αερόστατο στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά. Το 2016 οι πτήσεις με αερόστατο στην Αίγυπτο είχαν απαγορευθεί προσωρινά, μετά από ένα ατύχημα με κινέζους τουρίστες, ενώ πλέον οι πτήσεις αυτές παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.