Βρετανία: Οίκος ανοχής αποκαλύφθηκε όταν ένας πελάτης έχασε τις αισθήσεις του

Βρετανία: Οίκος ανοχής αποκαλύφθηκε όταν ένας πελάτης έχασε τις αισθήσεις του

Η διευθύντρια του οίκου ανοχής και αρκετά από τα «κορίτσια» πρόλαβαν να φύγουν πριν φθάσει η αστυνομία 

Βρετανία: Οίκος ανοχής αποκαλύφθηκε όταν ένας πελάτης έχασε τις αισθήσεις του
Ένας πελάτης που έπεσε αναίσθητος στον οίκο ανοχής Bunnie's Ranch, στο Μπόρνμουθ της Βρετανίας, έγινε η αιτία να αποκαλυφθούν οι πραγματικές δραστηριότητες της «επιχείρησης», που διατηρεί ιστοσελίδα ως επιχείρηση για συνοδούς και ινστιτούτο μασάζ.

Πρόσφατα, η 70χρονη Κρίστι Νόρμαν, που δήλωσε στην αστυνομία καθαρίστρια του οικήματος, αναγκάστηκε να καλέσει τις Πρώτες Βοήθειες, όταν βρήκε έναν πελάτη αναίσθητο στο πάτωμα. Όμως, μαζί με το ασθενοφόρο έφθασε και η αστυνομία, που μετά από έρευνα βρήκε πεταμένα εσώρουχα, sex toys και έναν ιμάντα να κρέμεται στην οροφή ενός από τα δωμάτια του οίκου ανοχής.

Κλείσιμο


Η  διευθύντρια και μερικά από τα «κορίτσια» κατάφεραν να διαφύγουν πριν φθάσει η αστυνομία. Παρόλο, που η 70χρονη γυναίκα δήλωσε καθαρίστρια και υπεύθυνη να επιλύει τις διαφωνίες μεταξύ πελατών και «κοριτσιών», η αστυνομία διαπίστωσε πως είχε στην κατοχή της οικονομικά στοιχεία της «επιχείρησης».

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο οίκος ανοχής χρέωνε 150 ευρώ την ώρα τον κάθε πελάτη. Η Νόρμαν οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου επέμενε ότι είναι η καθαρίστρια και τίποτα περισσότερο ενώ ο άτυχος πελάτης, όπως έγινε γνωστό, απεβίωσε.

Η 70χρονη δήλωσε κατά την διάρκεια της δίκης ότι ο άτυχος άντρας, του οποίου η ηλικία δεν έχει γίνει γνωστή, επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής σε ώρα που δεν λειτουργούσε. Αν και εκείνη του υπέδειξε να φύγει, αυτός παρέμεινε. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, όταν η ίδια απομακρύνθηκε στην κουζίνα άκουσε έναν γδούπο και βρήκε τον άντρα αναίσθητο στο πάτωμα.

Η γυναίκα δικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή και της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 450 ευρώ, καθώς το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι είναι η καθαρίστρια του οίκου ανοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης