Μπριζίτ Μακρόν: Αποκαλύφθηκε το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της!

Μπριζίτ Μακρόν: Αποκαλύφθηκε το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της!

Στα 64 της χρόνια η σύζυγος του Γάλλου προέδρου έχει εντυπωσιάσει με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της σχεδιαστές και όσους ασχολούνται με την μόδα

Μπριζίτ Μακρόν: Αποκαλύφθηκε το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της!
Τον περασμένο Απρίλιο έγινε 64 ετών αλλά ό,τι και να φορέσει δείχνει τέλειο επάνω της. Πιο είναι το μυστικό της σιλουέτας της συζύγου του Εμμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ, που στην Γαλλία έχει γίνει δημοφιλής και λαμβάνει, τουλάχιστον, 200 γράμματα και emails την ημέρα από πολίτες που θέλουν να μάθουν τα πάντα για την νέα ένοικο του Ελιζέ;

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό Gala, η σιδερένια πειθαρχία είναι το μυστικό της τέλειας σιλουέτας της Μπριζίτ Μακρόν. Η πρώην καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών του Εμμανουέλ Μακρόν κρύβει «άσους» στο μανίκι της, ώστε να μην πανικοβληθεί σε περίπτωση που πάρει μερικά παραπανίσια κιλά.

Η ξανθιά Μπριζίτ προσέχει πολύ τα γεύματα που σερβίρονται στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Εκείνη και ο Γάλλος πρόεδρος προτιμούν να τρώνε ψητά ψάρια και θαλασσινά. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επιλέγει ισορροπημένα γεύματα και δεν μπαίνει στον πειρασμό να αναζητήσει κάτι πιο χορταστικό.

Κλείσιμο


Όμως, η Μπριζίτ Μακρόν αγαπά και την άσκηση. Όταν επισκέπτεται μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο την Τουκέ, την πόλη όπου το ζευγάρι ψηφίζει και παντρεύτηκε το 2007, δεν παραλείπουν να κάνουν και οι δύο ποδήλατο. Στο Παρίσι, όπου η νέα ένοικος του Ελιζέ έχει περισσότερες υποχρεώσεις, εγκατέστησε ένα ποδήλατο γυμναστικής στα διαμερίσματά της, στο προεδρικό μέγαρο.

Πρόσφατα, η Μπριζίτ Μακρόν απέκτησε έναν διάσημο θαυμαστή. Ο σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ μιλώντας στην εκπομπή της δημοσιογράφου Λεά Σαλαμέ στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2, ανέφερε: «Λατρεύω την Μπριζίτ Μακρόν. Έχει μια υπέροχη σιλουέτα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης