Γαλλία: Με θέα στους κήπους του Ελιζέ το γραφείο της συζύγου του Μακρόν

Γαλλία: Με θέα στους κήπους του Ελιζέ το γραφείο της συζύγου του Μακρόν

Η «Πρώτη Κυρία» θα επικεντρωθεί σε θέματα νεολαίας και εκπαίδευσης - Μία εβδομάδα μετά την ορκωμοσία του συζύγου της,  η Μπριζίτ σηκώνει μανίκια για να αφήσει το στίγμα της στο Ελιζέ

Γαλλία: Με θέα στους κήπους του Ελιζέ το γραφείο της συζύγου του Μακρόν
Ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει η 64χρονη Μπριζίτ τον δικό της χώρο στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό περιoδικό "Closer".

Η πρώην δασκάλα του Μακρόν επέλεξε την ανατολική πτέρυγα του Ελιζέ. Η επιλογή του γραφείου της σηματοδοτεί το ξεκίνημά της στο ρόλο της "Πρώτης Κυρίας" της Γαλλίας. Το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως το γραφείο της έχει θέα τους κήπους του Ελιζέ.

Η «Πρώτη Κυρία» θα επικεντρωθεί σε θέματα νεολαίας και εκπαίδευσης. Μία εβδομάδα μετά την ορκωμοσία του συζύγου της  η Μπριζίτ σηκώνει μανίκια για να αφήσει το στίγμα της στο Ελιζέ. Επικεφαλής του γραφείου της είναι ένας γκουρού της επικοινωνίας. Πρόκειται για τον Πιερ Ολιβιέ Κόστα, ο οποίος παίζει στα... δάκτυλα τα ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται ότι, ο Κόστα ήταν πρώην συνεργάτης του Μπερτράν Ντελανοέ στο δημαρχείο του Παρισιού . Επιπλέον, ο Μακρόν τον είχε χρίσει επικεφαλής του γραφείου στο κίνημά του"Εn Marche" τον περασμένο Ιανουάριο. 
Κλείσιμο
   
Σε ότι αφορά το προεδρικό ζεύγος, την ερχόμενη εβδομάδα Εμανουέλ και Μπριζίτ θα εγκατασταθούν επισήμως στα διαμερίσματα του Ελιζέ .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης