PROTOTHEMA

Κόσμος

Χλιδάτη ζωή

Αντόνιο Κάστρο: Ο εκατομμυριούχος γιος του Φιντέλ με το πανάκριβο γιοτ και τα πούρα

Αντόνιο Κάστρο: Ο εκατομμυριούχος γιος του Φιντέλ με το πανάκριβο γιοτ και τα πούρα

Βασιλικές διακοπές με ένα γιοτ πενήντα μέτρων  - Τον Μάιο του 2015 προκάλεσε σάλο με τις διακοπές του στη Μύκονο και την Αλικαρνασσό

Όταν οι άνθρωποι στην Κούβα ζουν με 20 δολάρια το μήνα, ο γιος του Κάστρο διαθέτει περιουσία τουλάχιστον 900 εκατομμυρίων δολαρίων, κάνει διακοπές στη Μεσόγειο με πανάκριβα γιοτ, σωματοφύλακες και καπνίζει πούρα μεγάλων διαστάσεων. 


Χαρακτηριστικό ήταν περυσινό δημοσίευμα του therealcuba.com που φιλοξενούσε ρεπορτάζ με τη ζωή του και είχε τίτλο: «Οι χλιδάτες διακοπές εκατομμυρίων του γιου του Φιντέλ Κάστρο, όταν οι Κουβανοί λιμοκτονούν». 

Οι φωτογραφίες από το πέντε Αστέρων ξενοδοχείο στην Αλικαρνασσό αποτυπώνουν... το αληθινό πρόσωπο του κομμουνισμού. Πριν, ο ίδιος απολάμβανε διακοπές στη Μύκονο. 

Ο Antonio Castro Soto del Valle είναι το έβδομο από τα δέκα παιδιά του Φιντέλ Κάστρο. Οι φίλοι του τον αποκαλούν Τόνι και θεωρούνταν το αγαπημένο παιδί του Φιντέλ.

Το υπερπολυτελές σκάφος του Τόνι μπορεί να ενοικιαστεί κατά 50.000 δολάρια την ημέρα.Παραμένει άγνωστο αν το ενοικιάζει ή το έχει αγοράσει. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

TRISTANOS30/11/201609:12

Άλλος ένας κουβανός που ζούσε πλουσιοπάροχα! Στο Μαιάμι όλοι η Κουβανική μαφία ζούσε και ζει σαν κι αυτόν. Αυτούς πολέμησε ο Φιντέλ. Τον συγκεκριμένο τον βάλατε εδώ γιατί μάλλον ήταν γιός κάποιας γυναίκας του. Και τον βάλατε σήμερα για να "τιμήσετε" την μνήμη του! Δίπλα του όμως έπρεπε να βάλετε και όλους τους Αμερικάνους και Ευρωπαίους πολιτικούς κι επιχειρηματίες που ζουν αντίστοιχα, την ώρα που οι λαοί τους, σε χώρες σαν και τη δική μας απλά επιζούν.

Απάντηση
!!!!29/11/201616:16

Πανάκριβα γιοτ κλπ κλπ... Μια φωτογραφία?????????? Σε όλο το υλικό που συνοδεύει το άρθρο, φαίνεται ένας τύπος που περπατάει και μία παρέα σε ένα παραθαλάσσιο καφέ, πίνοντας νερό.... Επίσης, όταν λες ότι Κουβανός κάνει πούρα και πίνει ρούμι, είναι σαν να λες ότι Κρητικός πίνει ρακί.... Η φαίνεται από τη φωτογραφία πως είναι πανάκριβα..??? Δεν αμφισβητώ ότι ο γιος του μπορεί να είναι πλούσιος ή ζάμπλουτος, αλλά καλό είναι να στοιχειοθετείται ότι λέγεται,,, αλλιώς μπορεί να θεωρηθεί και προπαγάνδα..... ΕΠΙΣΗΣ, ένα άρθρο που δεν τεκμηριώνει τίποτα όπως λέω παραπάνω, λέει με περίσσεια ευκολία "Οι φωτογραφίες από το πέντε Αστέρων ξενοδοχείο στην Αλικαρνασσό αποτυπώνουν... το αληθινό πρόσωπο του κομμουνισμού"... Ακόμα και έτσι να είναι, από αυτό το γεγονός λέει ένας δημοσιογράφος πως αυτό είναι το είναι το αληθινό πρόσωπο μίας ιδεολογίας?????????????? Γιατί δεν είναι πχ οι Ζαπατίστας στο Μεξικό και ο Μάρκος??? Καλό είναι οι δημοσιογράφοι να ναι πιο προσεκτικοί στην αποτύπωση της αλήθειας - ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι την προσωπική τους πεποίθηση. Αλλιώς είσαι blogger και όχι δημοσιογράφος.

Απάντηση
Χαβαλές Δεξιός28/11/201616:29

Ο ηγέτης έχει αναγνωρίσει 10 παιδιά από 10 διαφορετικές μητέρες. Λένε ότι έχει άλλα 100 που δεν έχει αναγνωρίσει, πιθανά οι μανάδες τους να ήταν παντρεμένες. Ο ίδιος δηλώνει αναρίθμητες σχέσεις. Που τις έβρισκε αυτές τις εκατοντάδες ή χιλιάδες γυναίκες; Τις έψηνε όλες ρομαντικά σε μπαρ, τους έβγαζε λογίδρια για την Επανάσταση ή του τις πήγαιναν με την απειλή ή κάθεσαι στον Ηγέτη ή πας φυλακή; Που είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα, που είναι η αξιοπρέπεια της γυναίκας; Δεν πρέπει να πάρει θέση το Τμήμα Γυναικών του Σύριζα;

Απάντηση
Markow28/11/201614:36

Είναι ο κομμουνισμός ηλίθιοι!!

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία