«Έπεσα και βρέθηκα μέσα της κατά λάθος», ισχυρίζεται κατηγορούμενος για βιασμό

«Έπεσα και βρέθηκα μέσα της κατά λάθος», ισχυρίζεται κατηγορούμενος για βιασμό

Ένας εκατομμυριούχος μεσίτης από το Λονδίνο επέλεξε πιθανόν την χειρότερη γραμμή υπεράσπισης της ανθρώπινης ιστορίας προκειμένου να αντικρούσει τα επιχειρήματα της 18χρονης ενάγουσας 

«Έπεσα και βρέθηκα μέσα της κατά λάθος», ισχυρίζεται κατηγορούμενος για βιασμό
Ένας εκατομμυριούχος μεσίτης από το Λονδίνο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία 18χρονη κοπέλα την ώρα που εκείνη κοιμόταν, επέλεξε πιθανόν την χειρότερη γραμμή υπεράσπισης της ανθρώπινης ιστορίας προκειμένου να αντικρούσει τα επιχειρήματα της ενάγουσας στο δικαστήριο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο 46χρονος Εχσάν Αμπντουλαζίζ υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου του Σάουθγουορκ ότι το πέος του διείσδυσε στον κόλπο της νεαρής κοπέλας κατά λάθος, όταν εκείνος έπεσε πάνω της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, o πάμπλουτος μεσίτης γνώρισε την 18χρονη σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο Λονδίνο, μια βραδιά του Αυγούστου του 2014. Η νεαρή είχε πάει εκεί με μία φίλη της, η οποία γνώριζε τον Αμπντουλαζίζ εδώ και αρκετούς μήνες. Αφού διασκέδασαν μαζί για αρκετές ώρες, ο 46χρονος πρότεινε στα δύο κορίτσια να τα γυρίσει σπίτι τους με την Aston Martin του, όμως στο δρόμο τους τις προσκάλεσε στο διαμέρισμά του και εκείνες δέχτηκαν.

Κλείσιμο
Όπως ισχυρίζεται η 18χρονη, φτάνοντας στο σπίτι του Αμπντουλαζίζ, η φίλη της τον ακολούθησε στο δωμάτιό του, όπου έκαναν σεξ. Το επόμενο πράγμα που θυμάται η ίδια είναι να ξυπνάει νωρίς το επόμενο πρωί, αντικρίζοντας τον 46χρονο από πάνω της, να την φιλάει στο στόμα ενώ το μόριό του βρισκόταν στον κόλπο της.

«Τι κάνεις», τον ρώτησε τότε τρομοκρατημένη, για να λάβει από εκείνον την απάντηση: «Μην ανησυχείς, η φίλη σου κοιμάται». Στη συνέχεια η νεαρή σηκώθηκε βιαστικά, βγήκε από το σπίτι του κατηγορούμενου και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα πρώτα λόγια του εκατομμυριούχου όταν συνελήφθη ήταν «θα πρέπει να αποδείξει ότι τη βίασα». Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο 46χρονος είχε ισχυριστεί αρχικά ότι η νεαρή τον τράβηξε προς το μέρος της και έβαλε το χέρι του στα γεννητικά της όργανα.

Ωστόσο, όταν τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε διείσδυση, καθώς βρέθηκε σπέρμα στον κόλπο του θύματος, εκείνος άλλαξε την κατάθεσή του. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι, καθώς η νεαρή τον τράβηξε, εκείνος έπεσε πάνω της και, καθώς το πέος του ήταν ακόμα σε στύση λόγω του σεξ που είχε προηγηθεί με τη φίλη της, διείσδυσε μέσα της με αποτέλεσμα η κοπέλα να... παρεξηγήσει τις προθέσεις του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης