Εναν ιδιαίτερο τρόπο για να βγάλει λεφτά σκαρφίστηκε ένας 15χρονος. Ο Tommie Rose κατάφερε να βγάλει 17.000 ευρώ μέσα σε τρία χρόνια πουλώντας σοκολάτες, αναψυκτικά, τσιπς και άλλα ανθυγιεινά στους συμμαθητές του μέσα στο σχολείο.
Πώς τα κατάφερε; Έστησε τη δική του επιχείρηση -ένα μικρό κυλικείο- προσέλαβε δύο βοηθούς που πλήρωνε οκτώ ευρώ τη μέρα και στη διάρκεια των διαλειμμάτων πουλούσε τα προϊόντα του στους συμμαθητές τους.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτή την κίνηση για να μαζέψει χρήματα για το κολέγιό του. Ο διευθυντής του σχολείου του όμως έχει αντίθετη άποψη λέγοντας ότι ο εκκολαπτόμενος επιχειρηματίας πουλάει από τη μια την πραμάτια του στη μαύρη αγορά και από την άλλη ότι τρώνε τα παιδιά κάνουν κακό στην υγεία τους.
Κλείσιμο
«Η πολιτική μας απέναντι στην υγιεινή διατροφή των παιδιών είναι αυστηρή. Δεν μπορούν να τρώνε γλυκά, τσιπς και να πίνουν αναψυκτικά. Εξάλλου αυτό που κάνει ο Tommie είναι παράνομο και βγάζει 'μαύρο χρήμα'», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του Buile Hill High School στο Salford και έβαλε τέλος στα όνειρα του νεαρού επιχειρηματία.
Τώρα ο Tommie κινδυνεύει να αποβληθεί και από το σχολείο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 15χρονος είχε αποβληθεί και από το προηγούμενο σχολείο του για τον ίδιο λόγο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.