Βίντεο: Όταν ένας σκύλος μαθαίνει σε ένα μωράκι πώς να... χοροπηδάει

Βίντεο: Όταν ένας σκύλος μαθαίνει σε ένα μωράκι πώς να... χοροπηδάει

Το σκυλάκι παίζει με την σκιά της μικρούλας και στη συνέχεια αρχίζει να πηδάει ψηλά, κάνοντας γρήγορα την Αλέξις να ακολουθήσει τις κινήσεις της και φυσικά να χαμογελάσει

Βίντεο: Όταν ένας σκύλος μαθαίνει σε ένα μωράκι πώς να... χοροπηδάει
Έπειτα από τον σκύλο που έμαθε σε ένα μωράκι να μπουσουλάει (δείτε εδώ), ήρθε το σκυλάκι που έδειξε σε ένα μικρό κοριτσάκι πώς να... χοροπηδάει!

Στο βίντεο, το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, απεικονίζεται η μικρούλα Αλέξις να κάθεται στην κρεμαστή της κούνια της και να προσπαθεί να παίξει. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το κατοικίδιο της οικογένειας, η Ντακότα, βλέπει το μωρό και αποφασίζει ότι πρέπει να του μάθει μερικά «κόλπα», για να μπορεί να διασκεδάζει και μέσα από την κούνια του.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σκυλάκι παίζει με την σκιά της μικρούλας και στη συνέχεια αρχίζει να πηδάει ψηλά, κάνοντας γρήγορα την Αλέξις να ακολουθήσει τις κινήσεις της και φυσικά να χαμογελάσει!

Αν και δεν έχει γίνει γνωστή η τοποθεσία στην οποία έχει γυριστεί το βίντεο, μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο YouTube περισσότερα από 20.000 «views» και συνεχώς «ανεβαίνει», αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θέλουν να το δουν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης