Βρετανία: Χώρισε τον σύζυγό της επειδή έκανε φιλανθρωπίες!

Βρετανία: Χώρισε τον σύζυγό της επειδή έκανε φιλανθρωπίες!

Ένας 70χρονος Βρετανός δισεκατομμυριούχος μοίρασε όλη του την περιουσία σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για να σωθούν γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού - Η 66χρονη σύζυγός του όμως, παρόλο που η ίδια είχε στο παρελθόν αρρωστήσει από καρκίνο του μαστού, δεν έδειξε κατανόηση και τον χώρισε

Βρετανία: Χώρισε τον σύζυγό της επειδή έκανε φιλανθρωπίες!
Η 66χρονη Shirley Burnie χώρισε το πρώην δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, τον 70χρono Brian Burnie, επειδή, όπως δήλωσε, δεν άντεχε άλλο την εμμονή του με τις φιλανθρωπίες σε ίδρυμα για ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

Πριν χρόνια η 66χρονη σύζυγος είχε ασθενήσει με καρκίνο του μαστού και κατάφερε να αναρρώσει πλήρως. Ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας και πολυτελούς ξενοδοχείου, ευαισθητοποιήθηκε από την ασθένεια της συζύγου του και αποφάσισε να βοηθήσει και τις υπόλοιπες γυναίκες στη Βρετανία που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Κλείσιμο

Το σπίτι στο οποίο μετακόμισε το ζευγάρι, όταν ο 70χρονος πούλησε την έπαυλή τους

O70χρονος πούλησε το ξενοδοχείο του, τις επιχειρήσεις του και την πολυτελή έπαυλη του ζευγαριού και αποφάσισε να μετακομίσει με την σύζυγό του σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα, ενώ για τις μετακινήσεις του αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Ford Fiesta. Όλα τα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση της περιουσίας του τα διέθεσε σε ίδρυμα για τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

H σύζυγος του Brian Burnie αποφάσισε να χωρίσει τον άντρα της μετά από τριάντα χρόνια γάμου και δήλωσε ότι η εμμονή του με την φιλανθρωπία, έχει καταντήσει «τρέλα» και έχει υποβαθμίσει τη ζωή του ζευγαριού και των τριών ενήλικων παιδιών τους. Από την πλευρά του ο 70χρονος άντρας, ο οποίος υπήρξε αυτοδημιούργητος και δούλευε από 15 ετών ως υπάλληλος σε παντοπωλείο, δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να ζήσει μόνο με την σύνταξή του.

Ο ίδιος τόνισε ότι τα παιδιά του μπορούν να κερδίσουν χρήματα δουλεύοντας και τόνισε ότι μετά τον θάνατό του η σύνταξή του έχει κανονίσει να  δίνεται σε φιλανθρωπίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης