Ινδία: Αντιμέτωποι ακόμα και με θανατική ποινή οι παιδοκτόνοι

Ινδία: Αντιμέτωποι ακόμα και με θανατική ποινή οι παιδοκτόνοι

Κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία της 13χρονης κόρης τους αλλά και του 52χρονου υπηρέτη τους - Το μυαλό τους θόλωσε όταν έμαθαν για την ανάρμοστη σχέση του με το παιδί τους 

Ινδία: Αντιμέτωποι ακόμα και με θανατική ποινή οι παιδοκτόνοι
Ένοχους έκρινε το δικαστήριο τους Ρατζές και Νουπούρ Ταλγουάρ για τη δολοφονία της 13χρονης κόρης τους και για τη δολοφονία του υπηρέτη τους, Χεμράζ.

Η υπόθεση δολοφονίας της μικρής Ααρούσι, είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία τον Μάιο του 2008. Η έφηβη είχε βρεθεί νεκρή με κομμένο τον λαιμό και βαριά χτυπημένη στο δωμάτιό της. Ο πρώτος ύποπτος για την βίαιη δολοφονία ήταν ο επί δέκα ετών υπηρέτης της οικογένειας, Χεμράζ.

Κλείσιμο
Όταν, όμως, ο 52χρονος βρέθηκε δολοφονημένος με τον ίδιο τρόπο μόλις μια μέρα μετά, οι υποψίες στράφηκαν στους γονείς της άτυχης κοπέλας, Ρατζές και Νουπούρ Ταλουάρ, οι οποίοι εργάζονταν ως οδοντίατροι στην επαρχία της Ουτάρ Πραντές, και έως και σήμερα αρνούνται ότι διέπραξαν τα ειδεχθή εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται.

Το δικαστήριο, ωστόσο, την Δευτέρα τους έκρινε ένοχους για τις δολοφονίες καθώς σύμφωνα με τις αρχές, οι δύο Ινδοί σκότωσαν την κόρη και τον υπηρέτη τους όταν έμαθαν ότι διατηρούσαν ανάρμοστη σχέση.

Οι Ρατζές και Νουπούρ Ταλουάρ αντιμετωπίζουν το φάσμα των ισόβιων δεσμών, ακόμη και της θανατικής ποινής.

Έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης, εξέδωσαν δήλωση με την οποία σημειώνουν ότι είναι βαθιά απογοητευμένοι με την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ωστόσο θα συνεχίσουν να παλεύουν για την «απόδειξη της αθωότητάς τους».

Να σημειωθεί, τέλος, πως η ποινή αναμένεται να αποφασιστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης