Ο Σαρκοζί κέρδισε το χειροκρότημα στη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι

Ο Σαρκοζί κέρδισε το χειροκρότημα στη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας επισκίασε την όμορφη σύζυγό του

Ο Σαρκοζί κέρδισε το χειροκρότημα στη συναυλία της Κάρλα Μπρούνι
Eπισκιάζοντας την καλλίπυγη σύζυγό του, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί αποθεώθηκε χτες στο Καζίνο του Παρισιού όπου η Κάρλα Μπρούνι διασκέδασε τους παρευρισκομένους με την μελωδική φωνή της.

Το πρώην μοντέλο πήρε την κιθάρα της κι άρχισε να τραγουδά σε μία κατάμεστη αίθουσα όπου πραγματοποιούνταν η συναυλία της. Όμως, η φωνή της δεν ήταν αρκετή για να καθηλώσει τους θεατές,σχολιάζει ο γαλλικός Τύπος επισημαίνοντας ότι, μπορεί η ίδια να επέστρεψε δυναμικά στο χώρο του πενταγράμμου με μία συναυλία στο Παρίσι, όπου τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, ωστόσο, ο σύζυγός της ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση.

Κλείσιμο


Την ώρα που ο Σαρκοζί έμπαινε στην αίθουσα της συναυλίας για να κάτσει στην θέση του και να απολαύσει την σύζυγό του, το πλήθος ξέσπασε σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα αποθεώνοντας τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του. Πολλοί ένθερμοι υποστηρικτές του έσπευσαν να του ζητήσουν αυτόγραφο και να του εκφράσουν την υποστήριξή τους για α διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία... διώχνοντας τον Φρανσουά Ολάντ που απολαμβάνει στη πατρίδα του την χειρότερη δημοτικότητα προέδρου όλων των εποχών.

Με τη δημοτικότητα του Σοσιαλιστή προέδρου να ολισθαίνει επικίνδυνα, ενισχύονται στη Γαλλία τα σενάρια επιστροφής του Σαρκοζί στην πολιτική σκηνή, αν και ο ίδιος κρατά προσωρινά κλειστά τα χαρτιά του. Πρόσφατα, μάλιστα, είχε δηλώσει ότι, μετά την πολιτική, θα ήθελε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, δίχως όμως να διευκρινίζει εάν έχει ήδη πει το μεγάλο "αντίο " στην πολιτική.

Από την πλευρά της, πάντως, η Κάρλα, δεν θα ήθελε την επιστροφή του στο Μέγαρο των Ηλυσίων, ένα σενάριο που βλέπει με καλό μάτι η πλειοψηφία των Γάλλων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης