Οργή Μπάκιγχαμ για το «Megflix» - Διέψευσαν μήνυμα που έπαιξε στο ντοκιμαντέρ

Οργή Μπάκιγχαμ για το «Megflix» - Διέψευσαν μήνυμα που έπαιξε στο ντοκιμαντέρ

Πηγή του Παλατιού διέψευσε ότι η βασιλική οικογένεια αρνήθηκε να συνεργαστεί για την πολύκροτη σειρά του Netflix

harry-meghan__2_
Το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix πυροδότησε σήμερα έναν... υπερατλαντικό πόλεμο λέξεων σχετικά με το αν δόθηκε η ευκαιρία στη βασιλική οικογένεια να ανταποκριθεί σωστά στους «εμπρηστικούς» ισχυρισμούς των Σάσεξ.

Μια ανώτερη πηγή επέμεινε ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Παλάτι του Κένσινγκτον και τα μέλη της οικογένειας δεν προσεγγίστηκαν για σχολιασμό σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς έξι επεισοδίων, γεγονός που αποτελεί καταστροφικό πλήγμα για την αξιοπιστία της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ωστόσο, μια πηγή του Netflix επέμεινε ότι τα γραφεία επικοινωνίας του Βασιλιά και του Πρίγκιπα της Ουαλίας είχαν επικοινωνήσει εκ των προτέρων και τους δόθηκε η ευκαιρία να αντιδράσουν στις «αξιώσεις του Χάρι και της Μέγκαν στη σειρά».

Δείτε το τρέιλερ των επόμενων επεισοδίων:


Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με μήνυμα στην οθόνη που έγραφε: «Μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιεχόμενο αυτής της σειράς». Αλλά λίγες ώρες μετά την προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων, βασιλικοί αξιωματούχοι στο Λονδίνο επέμεναν ότι δεν τους ζητήθηκε ποτέ να απαντήσουν.

Κλείσιμο
Η συγκεκριμένη πηγή διευκρίνισε ότι, προς το παρόν, δεν θα υπάρξει κανένα επίσημο σχόλιο από τον Βασιλιά ή τον Πρίγκιπα της Ουαλίας σχετικά με το εμπρηστικό περιεχόμενό της σειράς, που περιλαμβάνει ισχυρισμούς για ρατσισμό και «ασυνείδητη μεροληψία» και μια σειρά επιθέσεων με στόχο τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η ομάδα στο Παλάτι του Κένσινγκτον, που εργάζεται για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, διευκρίνισε αργότερα ότι έλαβαν ένα email από μια εταιρεία παραγωγής για το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix. Η ομάδα Τύπου επικοινώνησε με την Archewell και το Netflix για να επαληθεύσει αν ήταν το μήνυμα γνήσιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Το email δεν περιείχε την ουσία των ισχυρισμών του Χάρι και της Μέγκαν όπως αναπτύσσονται στη σειρά σημειώνει το Κένσινγκτον.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: 57.000 ευρώ στη θυρίδα της μητέρας του πατέρα Αντώνιου - Συνδικαιούχος ο αδερφός του

Πάτρα: Συνελήφθη η Σλοβένα απατεώνισσα με το σκυλάκι - «Φέσωνε» τα ξενοδοχεία όπου διέμενε

Ανταλλαγή αιχμαλώτων: Χαμόγελα σε ΗΠΑ και Ρωσία - Η μπασκετμπολίστρια και ο έμπορος όπλων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης