Δείτε το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Euro 2016

Δείτε το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Euro 2016

Τρεις αγώνες από σήμερα στο πρόγραμμα του Euro 2016 μετά τη χθεσινή πρεμιέρα -Μεγάλο ενδιαφέρον στο ματς των 22:00 με την Αγγλία να κοντράρεται με την Ρωσία

Δείτε το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Euro 2016
Σε ρυθμούς Euro 2016 η ποδοσφαιρική Ευρώπη από χθες το βράδυ που σήμερα θα γίνουν περισσότερο έντονοι. Από την πρεμιέρα με τον αγώνα της Γαλλίας με τη Ρουμανία, πλέον, στο καθημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις με σκοπό να μας καθίσουν στον καναπέ και να απολαύσουμε μπάλα. 

Στις 16:00 το πρώτο ματς της ημέρας με την Αλβανία να κοντράρεται με την Ελβετία στο δεύτερο ματς του πρώτου ομίλου. Οι Αλβανοί στην πρώτη τους παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης έχουν ξεκάθαρο στόχο. Καλές εμφανίσεις και ό,τι προκύψει, με τον τεχνικό τους, Τζιάνι Ντε Μπιάζι να έχει ως παράδειγμα την παρουσία της Εθνικής μας ομάδας του 2004 και να τονίζει πως και οι παίκτες του δεν έχουν πάει στη Γαλλία για να κάνουν τουρισμό. 

Κλείσιμο
«Δεν θέλω να είμαστε τουρίστες. Τα παραμύθια συμβαίνουν», ανέφερε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αλβανίας ο οποίος δεν έχει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα. 

Ούτε και ο Βλαντιμιρ Πέκοβιτς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα για να αντιμετωπίσει. Έχοντας στα χέρια του παίκτες με ταλέντο και εμπειρία έχει μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη στον σημερινό αγώνα δείχνοντας ποιες είναι οι προθέσεις της Ελβετίας στη διοργάνωση. 

Στις 19:00 η Ουαλία αντιμετωπίζει την Σλοβακία στον πρώτο αγώνα του Β’ Ομίλου. Τα βλέμματα είναι στραμμένα -φυσικά- επάνω στον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος έχει σηκώσει στους ώμους του την εθνική του ομάδα στα προκριματικά. Πλέον καλείται να το κάνει και στην τελική φάση της διοργάνωσης έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η Σλοβακία καλείται να βρει «αντίδοτο» στον μεγάλο άσο της «βασίλισσας». Εάν τα καταφέρει θα έχει μια μεγάλη αρχή για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει από το σημερινό ματς. Ο Γιαν Κόζακ ο προπονητής των Σλοβάκων έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι η Ουαλία δεν είναι μόνο ο Μπέιλ. Στο πλευρό του έχει τον Μάρεκ Χάμσικ για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει αλλά και τον... δικό μας Μακ. Ο άσος του ΠΑΟΚ εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στην 11άδα του αγώνα το ένα άκρο της επίθεσης. 

Το βράδυ, στις 22:00 είναι το μεγάλο ματς της ημέρας με την Αγγλία και τη Ρωσία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο δεύτερο ματς του Β’ Ομίλου. Μεγάλες οι απαιτήσεις –όπως και σε κάθε διοργάνωση για την Αγγλία- με τον Ρόι Χότζον να έχει στα χέρια του ένα νεανικό ρόστερ, με μεγάλο ταλέντο αλλά και εμπειρίες. 

Η Ρωσία, ίσως να μην φαντάζει τόσο δυνατή όσο και τις προηγούμενες φορές, αλλά δεν παύει να έχει τον σεβασμό όλων. Ο προπονητής των Ρώσων, Λεονίντ Σλούτσκι δεν έχει στη διάθεσή του στον Ντενίσοφ ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. 

Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων του Euro 2016 

16:00 – Α’ Όμίλος 
Αλβανία – Ελβετία 

19:00 – Β’ Όμιλος 
Ουαλία – Σλοβακία 


22:00 – Β’ Όμιλος 
Αγγλία – Ρωσία 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης