Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο: Εκτός τελικού η εθνική!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο: Εκτός τελικού η εθνική!

Αν και το πάλεψαν οι Έλληνες πολίστες και ισοφάρισαν στην κανονική διάρκεια σε 10-10, δεν τα κατάφεραν στα πέναλτι, όπου ηττήθηκαν με 5-3 από τους Κροάτες

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο:  Εκτός τελικού η εθνική!
Ένα βήμα πριν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στο Καζάν βρίσκεται η Εθνική ομάδα Ανδρών του Πόλο, η οποία αντιμετωπίζει στον ημιτελικό την Κροατία.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2.

Κλείσιμο
Η Ελλάδα απέκλεισε στην προημιτελική φάση την πανίσχυρη Αυστραλία, προκαλώντας μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και προσδοκίες στην αθλητική κοινότητα. Ο τεχνικός της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (5/8) υποστήριξε: 

«Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη που λένε. Για εμάς αρχίζει ένα νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε κάτι πολύ καλό και αυτό θα κάνουμε. Ήρθαμε εδώ στο Καζάν, χωρίς να υποσχεθούμε τίποτα ούτε στους εαυτούς μας. Είπαμε να ευχαριστηθούμε τη διοργάνωση. Είναι δύο παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έξυπνα και με πάθος για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Να πάρουμε ένα μετάλλιο.
Ενόψει της Κροατίας, έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχουμε δείξει ένα ομοιογενές σύνολο. Υπάρχουν φαβορί στα χαρτιά, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα και εμείς τα έχουμε για να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης