AS για Γιαμπουσέλε: «Μέχρι και 4 χρόνια η ποινή αποκλεισμού»
Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Γάλλος μετά το χτύπημα στον Εξούμ κινδυνεύει να μην παίξει ξανά μπάσκετ
ΟΓάλλος φόργουορντ ήταν το... κεντρικό πρόσωπο (μαζί με Γιουλ και Πάντερ) της κλωτσοπατινάδας και διακοπής στο Ρεάλ-Παρτίζαν, αφού έκανε μια άκρως αντιεπαγγελματική λαβή και «ξάπλωσε» στο παρκέ τον Έξουμ με τον κίνδυνο να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Ομπράντοβιτς.
Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από τον Αυστραλό, αλλά οι Σέρβοι είναι στα... όπλα και το έδειξαν, αφού έβαλαν ημερομηνία... θανάτου του Γιαμπουσέλε στη Wikipedia ενόψει του αγώνα στην «Stark Arena».
Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται και επίσημα για το συμβάν του Game 2 στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρτίζαν και η απόφαση για τις ποινές των παικτών αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.
Η AS σε δημοσίευμα της αναφέρει πως ο Γάλλος μπορεί να δεχθεί την πιο βαριά ποινή για τα όσα έκανε στο Game 2, η οποία είναι τα 4 χρόνια με βάση το άρθρο 28 του πειθαρχικού κώδικα της EuroLeague. Όλοι περιμένουν τι θα γίνει με τις ποινές.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.