Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες αρνήθηκαν τη μείωση 30% και οι κίνδυνος για πτώχευση αυξάνεται
Καμία λύση δεν έχει βρεθεί όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης της Μπαρτσελόνα και των παικτών για την μείωση μισθών για ένα ποσοστό της τάξεως του 30% όσον αφορά την φετινή σεζόν
Ο προσωρινός πρόεδρος Κάρλος Τουσκέτς είναι ο άνθρωπος ο οποίος μετά την παραίτησητου Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, έχει αναλάβει την υπόθεση αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπει κάποια λύση στον ορίζοντα.
Κι αυτό διότι οι παίκτες θεωρούν πως η μείωση δεν θα γίνει δίκαια με βάση τα συμβόλαια τους, ενώ υπάρχει ένα θέμα για το γεγονός πως οι μειώσεις θα επηρεάσουν τους παίκτες της δεύτερης ομάδας αλλά όχι τους παίκτες της μπασκετικής Μπαρτσελόνα.
Σύμφωνα με την «Marca», οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο να μειώσουν τα έξοδα τους, καθώς αυξάνεται ο κίνδυνος χρεοκοπίας και τα χρέη έχουν εκτοξευτεί από 217 εκατ. ευρώ που ήταν τον Ιούνιο του 2019 στα 488 εκατ. ευρώ έναν χρόνο μετά.
Αν κι εφόσον οι παίκτες συμφωνήσουν στην μείωση μισθών για ένα ποσοστό της τάξεως του 30% όσον αφορά την φετινή σεζόν, τότε το μπάτζετ θα μειωθεί κατά 80 εκατ. ευρώ.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.