Ζαχαριάδης: «Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση» να συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό

Ζαχαριάδης: «Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση» να συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό

Η συνεργασία των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων μπορεί να συνεχιστεί χωρίς να ταυτίζονται οι απόψεις τους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ 

Ζαχαριάδης: «Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση» να συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό
«Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της διακυβέρνησης να συμφωνούν στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
με τον
ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και πρόσθεσε ότι η συνεργασία των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων μπορεί να συνεχιστεί χωρίς να ταυτίζονται οι απόψεις τους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Κλείσιμο
Σημείωσε πως τα δύο κόμματα διατηρούν καλή συνεργασία τα τρία χρόνια της διακυβέρνησης τους και παρά τις διαφωνίες τους, θέλουν να τη διαφυλάξουν.

Ο κ. Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 247, αναφέρθηκε στις τοποθετήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα και τόνισε πως «και αυτές οι τοποθετήσεις, αλλά και ευρύτερα η στάση του λεγόμενου δημοκρατικού κέντρου, της λεγόμενης Κεντροαριστεράς είναι στη σωστή κατεύθυνση. Ευτυχώς είναι θετική εξαίρεση το γεγονός ότι σε αυτά τα ζητήματα ο χώρος αυτός φαίνεται να τοποθετείται με έναν τρόπο που διευκολύνει τα πράγματα να πάνε σε λύση, σε αντίθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τηρεί μια τυχοδιωκτική και λαϊκίστικη αντιμετώπιση των πραγμάτων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης