ΝΔ: Ο Παρασκευόπουλος έβγαλε 2.000 άτομα από τις φυλακές και τώρα καταργεί το νόμο

ΝΔ: Ο Παρασκευόπουλος έβγαλε 2.000 άτομα από τις φυλακές και τώρα καταργεί το νόμο

Ας πείσει, όμως, και τον Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μόλις την Παρασκευή χαρακτήρισε αναγκαίο τον κατάπτυστο νόμο του, αναφέρει το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΝΔ: Ο Παρασκευόπουλος έβγαλε 2.000 άτομα από τις φυλακές και τώρα καταργεί το νόμο
Την κατάργηση του νόμου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων ζητά ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, και βασικός εμπνευστής των διατάξεων, που οδήγησαν πρόωρα εκτός φυλακής, εγκληματίες και ποινικούς, Νίκος Παρασκευόπουλος. Με αφορμή αυτή την κίνηση, από τη Νέα Δημοκρατία εκδόθηκε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:
 
«
Ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος αφού έβγαλε από τις φυλακές περισσότερους από 2.000 κρατούμενους για κακουργήματα, σήμερα εισηγήθηκε την κατάργηση του νόμου του, με το επιχείρημα ότι είναι, πλέον, αχρείαστος! 
 
Πράγματι ό,τι καταστροφικό ήθελε να πετύχει ο κ. Παρασκευόπουλος το πέτυχε. Ας πείσει, όμως, και τον Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μόλις την Παρασκευή χαρακτήρισε αναγκαίο τον κατάπτυστο νόμο του
».

Κλείσιμο
Ο Παρασκευόπουλος παντά στη ΝΔ: Ακροδεξιά προπαγάνδα και παραπληροφόρηση

Για ακροδεξιά προαπαγάνδα και παραπληροφόρηση κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία και με την οποία υποστήριξε ότι «αφού έβγαλε από τις φυλακές περισσότερους από 2.000 κρατούμενους για κακουργήματα, σήμερα εισηγήθηκε την κατάργηση του νόμου του»

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην απάντηση του επεσήμανε συγκεκριμένα: 

«Στην απελπισμένη της προσπάθεια να συνεχίσει την μονομανιακή της ακροδεξιά προπαγάνδα, να καλλιεργήσει το φόβο στους πολίτες και να αποκρύψει το γεγονός ότι η εγκληματικότητα μειώνεται η Νέα Δημοκρατία διαστρεβλώνει τις  δηλώσεις μου.

Δήλωσα καθαρά ότι η αποσυμφορητική νομοθεσία, που είναι εξ ορισμού προσωρινή, θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης, όταν θα τεθεί σε εφαρμογή νέα πάγια νομοθεσία, όταν δηλαδή θα έχουμε νέο Ποινικό και Σωφρονιστικό Κώδικα».


Παρέμβαση και από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στη ΝΔ έδωσε νωρίτερα και ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «τα ακροδεξιά ιδεολογήματα της ΝΔ είναι γνωστά, το ίδιο και οι διαρκείς προσπάθειες διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, και δημιουργίας fake news».
 
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως «για όλα αυτά δόθηκαν απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή πριν από λίγες μέρες, σε μια συζήτηση που μάλλον ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να ξεχάσει, αφού ο ίδιος έμεινε παντελώς και παγκοίνως έκθετος ως προς τη σχέση του κόμματός του με την ανομία, και την εμπλοκή σε σκοτεινές υποθέσεις, ακόμα και του ίδιου προσωπικά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης